Principal » Internet » Construi: Ziua 1 - Windows 8 Pre-beta pentru a descărca

Construi: Ziua 1 - Windows 8 Pre-beta pentru a descărca

Internet : Construi: Ziua 1 - Windows 8 Pre-beta pentru a descărca

Microsoft a împărtășit o versiune pre-beta (Previzualizarea dezvoltatorului Windows) a sistemului de operare Windows 8.

Versiunea partajată a Windows 8 a fost determinată de Microsoft AS Windows Developer Preview. Aceasta înseamnă că aceasta este o versiune de testare timpurie, care nu este destinată utilizării zilnice. Compania avertizează că sistemul poate funcționa instabil. Utilizatorii pot descărca imaginea discului de instalare (ISO) într-una din cele trei variante - versiune pe 64 de biți, versiune pe 64 de biți, cu un pachet de instrumente de programare sau versiune pe 32 de biți.

Microsoft a dat cerințele hardware minime ale Windows 8 Pre-beta. Pentru a rula succesorul Windows 7. Tot ce aveți nevoie este un computer cu procesor de 1 GHz, 1 GB de RAM (2 GB pentru versiunea pe 64 de biți), un sistem grafic compatibil cu DirectX 9 și 16 GB de spațiu liber pe disc. În practică, acest lucru înseamnă că Windows 8 Pre-beta ar trebui să acționeze cu ușurință chiar și pe mașini mai vechi, de câțiva ani. Compania avertizează că nu este posibilă dezinstalarea Windows 8 Pre-beta - pentru a restabili sistemul de operare anterior, utilizați suporturile originale de instalare sau copiile de securitate create anterior. Desigur, există, de asemenea, o posibilitate de a efectua o instalare pură care nu ar trebui să încalce sistemul actual de operare.

Puteți descărca plăcuța de instalare Windows 8 Pre-beta (previzualizarea dezvoltatorului Windows) direct de la Centrul Windows Dev.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu