Principal » Internet » Construi: Ziua 1 - Crearea unei aplicații, Windows Store

Construi: Ziua 1 - Crearea unei aplicații, Windows Store

Internet : Construi: Ziua 1 - Crearea unei aplicații, Windows Store

Continuăm relația de la conferința de construcție. Microsoft a prezentat o mulțime de informații despre crearea de aplicații pentru Windows 8 și un nou magazin de software.

Microsoft intenționează să ofere dezvoltatorilor posibilitatea de a crea cu ușurință aplicații pentru Windows 8. Creatorii vor putea folosi, printre altele, C, C ++, Visual Basic, Silverlight, HTML / CSS și JavaScript. Aplicațiile scrise folosind Silverlight vor fi ușor transferate pe Windows Phone. Corporația intenționează să încurajeze dezvoltatorii să creeze programe folosind un nou stil de metrou. În scopul conferinței Antoine Leblond, el a scris o aplicație mică și a demonstrat ca o modalitate simplă pe care o poate fi potrivită cu stilul metroului și a fost îmbogățit cu funcții touch. Mecanismul de schimbare a orientării ecranului poate fi, de asemenea, implementat într-un mod destul de simplu. Probabil că va fi pus la dispoziție pentru a porni cu ușurință aplicațiile X86 pe braț.

Microsoft împreună cu debutul noului sistem va lansa, de asemenea, magazinul Windows sau propriul magazin de aplicații. Spre deosebire de magazinul Apple, Windows Store va permite dezvoltatorilor să creeze versiuni limitate temporară, complet funcționale. Utilizatorii vor putea cumpăra astfel de aplicații imediat sau vor folosi versiunea de încercare a timpului limitat. Deoarece nu este dificil de ghicit, Magazinul Microsoft este menținut în stilul Metro, deși aplicația în sine se referă la aspectul dvs. la App Store. Procesul de adăugare a aplicației la magazin trebuie să fie clar simplificat și va fierbe în jos pentru a alege opțiunile potrivite. Procedura de verificare a aplicațiilor aplicate trebuie să fie explicit și să ia astfel de pași, cum ar fi testele de siguranță, testele tehnice de conformitate și certificarea. Dezvoltatorii vor avea o perspectivă la ce etapă de adăugare la magazinul Windows există programul lor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu