Principal » Internet » Construi 2019: Știri în margine cu crom. Pe lista colecțiilor și instrumentelor de confidențialitate

Construi 2019: Știri în margine cu crom. Pe lista colecțiilor și instrumentelor de confidențialitate

Internet : Construi 2019: Știri în margine cu crom. Pe lista colecțiilor și instrumentelor de confidențialitate

Conferința Build 2019 este în curs de desfășurare, în timpul căreia Microsoft împărtășește planurile legate în primul rând cu dezvoltarea software-ului. Întâlnirea este valoroasă în primul rând din punctul de vedere al dezvoltatorilor, dar mulți utilizatori pot afla utilizatorii care sunt interesați de dezvoltarea aplicațiilor cunoscute, de exemplu, din Windows 10. Printre știrile anunțate nu au existat informații despre browserul de margine cu un motor de crom.

Detalii VentureBeat acordă atenție, indicând în primul rând pentru a confirma implementarea modului IE și introducerea așa-numitelor colecții și instrumente de confidențialitate. Modul IE nu ar trebui să fie o surpriză. Este vorba despre posibilitatea de a începe pagini în modul de conformitate cu Internet Explorer, pe care am scris-o într-o publicație separată încă luna trecută.

Colecții în Edge 'U

Interesant, cu toate acestea, a spus colecții și instrumente de confidențialitate. În primul caz, este o funcție care utilizează inteligență artificială care va crea seturi de informații utile despre utilizatorul care a vizitat utilizatorul.

Scopul este de a crea un instrument care vă va permite să colectați cu ușurință, să organizați și apoi să trimiteți informații interesante din rețea. Interesant, funcția trebuie să lucreze cu Word și Excel și oferă o opțiune de export inteligentă. Detaliile operațiunii nu sunt încă cunoscute. Totul se află într-o stadiu incipient de dezvoltare și va merge la teste numai în a doua jumătate a acestui an, deși prima prezentare am putut vedea prima zi în cadrul Conferinței Build 2019.

Colecțiile apar în marginea 'u sub forma unui panou glisant. Utilizatorul poate trage cu ușurință conținut de la pagini la panou pentru a salva fragmente de pagini pentru viitor. Din acest loc este de asemenea posibil să împărtășiți materialul prietenilor sau să îl exportați în cuvânt sau Excel. Fișierele create sunt citite și formatarea nu necesită patch-uri ca și pentru majoritatea browserelor și modul de imprimare.

Instrumente pentru confidențialitate

O altă noutate importantă care va merge la Edge 'A este instrumentele de confidențialitate. În practică, este vorba despre panoul de management înțeles în mod larg intimitatea în timp ce navighează pe Internet. Edge 'A Utilizatorii vor putea alege unul dintre cele trei moduri de lucru gata: nelimitat, echilibrat și crud. Setările vor afecta posibilele grad de urmărire a utilizatorilor de către terți.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu