Principal » Internet » Clădirile Facebook au fost întrerupte. Cardurile de acces, de asemenea, au simțit

Clădirile Facebook au fost întrerupte. Cardurile de acces, de asemenea, au simțit

Internet : Clădirile Facebook au fost întrerupte. Cardurile de acces, de asemenea, au simțit

În timpul unui eșec al Facebook mare, un jurnalist "The New York Times ", Frenkel a raportat că angajații site-ului nu pot intra în clădiri pentru a evalua scara de nefuncționare, deoarece cardurile lor de acces nu funcționează.

Lumea sa oprit. Desigur, nu acest real și virtual. Totul a început cu un eșec Facebook, care implică toate celelalte site-uri aparținând unui gigant albastru.

Facebook a căzut timp de mai multe ore. Vă explicăm ce ar fi putut cauza

Instagram, Messenger și Whatsapp, de asemenea, nu a funcționat, iar utilizatorii lor nu știu ce să facă unul cu celălalt, la fiecare 5 secunde se uită la telefon cu speranța că aplicațiile lor vor acționa în cele din urmă. Cu toate acestea, au trebuit să elimine eșecul mai lung decât de obicei.

Sheera Frenkel, jurnalist "The New York Times ", a anunțat pe Twitter că a vorbit la telefon cu o persoană care lucrează pentru Facebook. A învățat de la ea că angajații nu au putut intra în clădiri pentru a evalua amploarea unui eșec, deoarece cardul lor de acces nu funcționează.

"Vorbeam la telefon cu o persoană care lucrează pentru FB, care a descris că angajații nu au putut intra în clădiri în această dimineață pentru a începe evaluarea gamei de eșecuri, deoarece identificatorii lor nu au lucrat pentru a avea acces la ușă " - a scris pe Twitter Jurnalist.

Însetat de doza lor zilnică social media, utilizatorii au început să schimbe informații despre eșecul Facebook pe Twitter. Între timp, serviciul pe care se concentrează mișcarea utilizatorilor de internet, martorii "literalmente toate".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> FacebookTwittermestesengerwhatsappinstagramaria

Recomandat
Lasă Un Comentariu