Principal » Internet » Închirieri de mașini bugetare - rezervă, apoi închiriată la aeroport și alte locații din apropiere

Închirieri de mașini bugetare - rezervă, apoi închiriată la aeroport și alte locații din apropiere

Internet : Închirieri de mașini bugetare - rezervă, apoi închiriată la aeroport și alte locații din apropiere

Datorită aplicației de închiriere a mașinilor bugetare - Rezervă, închiriată la aeroport și alte locații din apropiere puteți închiria rapid și ușor o mașină în orașele din întreaga lume, inclusiv Polonia (în Gdańsk, Varșovia, Wrocław, Katowice, Cracovia, Poznan și Rzezzów). Programul vă permite să închiriați o mașină în jurul ceasului, toată săptămâna și să vă gestionați rezervările sau să le ștergeți.

În cerere, furnizați locul și data închirierii și returnarea mașinii, precum și preferințele noastre (de ex. Auto off-road sau mai mic, de obicei urban). Apoi, închirierea de mașini bugetare ne va prezenta o listă de închirieri, împreună cu prețul, informații detaliate despre mașină (inclusiv fotografii), o listă de posibilități suplimentare (de ex. Instalarea navigației GPS de închiriat sau consimțământ pentru a încredința mașinii cu un al doilea șofer) și informații privind orice taxe fiscale. Când vom decide, putem plăti pentru închiriere utilizând un card de debit sau de credit, și, de asemenea, dacă acestea sunt cerințe de ofertă - doar pentru a rezerva o mașină și pentru a le ridica în locul indicat, de asemenea, plata.

În plus față de posibilitățile legate de căutarea ofertelor de chirie, aplicația vă permite, de asemenea, să gestionați rezervele curente (de ex. Schimbați data sau locul) sau eliminați-le. De asemenea, putem crea propriul nostru profil, specificând preferințele de închiriere, care vor scurta timpul necesar pentru efectuarea rezervelor ulterioare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu