Principal » Internet » Guvernul britanic a ales: LibreOffice și Cloud

Guvernul britanic a ales: LibreOffice și Cloud

Internet : Guvernul britanic a ales: LibreOffice și Cloud

Regatul Unit se străduiește în mod constant să vă elibereze de furnizorii de software comercial și de formate de documente de proprietate. Reprezentanții guvernului britanic au semnat un contract de implementare a software-ului open source.

Contractul a fost încheiat între Guvernul și productivitatea Colabora. Angajații din sectorul public vor primi noi, deschiși software, documente de schimb în format ODF și vor putea utiliza serviciile cloud de oriunde și în jurul ceasului. În plus, ei vor economisi bani pentru contribuabilii britanici.

Ajutați-le în aceste produse. Primul dintre acestea este un pachet de birouri numit într-un comunicat de presă al Biroului Colabora (sau GovOffice). În acest sens, desigur, LibreOffice pregătit de Colabora pentru muncă în medii de afaceri, echipate cu instrumente administrative, cu posibilitatea unei implementări ușoare la scară largă și publicată într-un ciclu de 6 luni, întârziat la "Ordine " LibreOffice ' și 3 luni. Unul dintre avantajele de bază ale pachetului în ochii cumpărătorilor este abilitatea de a deschide fișiere stocate în peste 100 de formate, inclusiv cele create de programele Microsoft Office.

Oficialii britanici vor folosi, de asemenea, pachetul Web Collabora Cloudsuite care extinde capacitățile programelor "instalate ". În browserul dvs. de pe orice dispozitiv veți putea edita documente din cloud. Serviciul va fi lansat în acest an.

Cu această ocazie, furnizorul de software și gestionarea proprietății guvernamentale a serviciului comercial al coroanei, responsabilă de tranzacție, va efectua un program educațional care se așteaptă să aducă beneficiile britanice din utilizarea formularului ODF, a software-ului deschis și a soluțiilor deschise.

Este de remarcat faptul că Microsoft a pierdut deja aproximativ 2.000 de utilizatori în guvernul britanic. În martie, pachetul Office a fost înlocuit de Google Docs în birourile cabinetului (premieră și 20 de miniștri).

Deschiderea software-ului are "complement " licențe de software deja deținute, iar în timp probabil le va înlocui.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu