Principal » Internet » Bruce Willis a avut loc în publicitate folosind tehnologia DeepFake. 15 pete sunt planificate

Bruce Willis a avut loc în publicitate folosind tehnologia DeepFake. 15 pete sunt planificate

Internet : Bruce Willis a avut loc în publicitate folosind tehnologia DeepFake. 15 pete sunt planificate

Actorul binecunoscut Bruce Willis a decis să apară în anunțurile operatorului de telefonie rusească și un furnizor de Internet Megaphone. Interesant, Willis nu a apărut în planul de film de publicitate. Cota sa a fost generată utilizând tehnologia DeepFake.

Rusia dincolo de servicii raportează că tehnologia de producție a fost utilizată pentru a genera generarea feței pentru a genera Bruce 'a Willis ca parte a producției de publicitate. Rolul său pe plan a jucat un alt actor, apoi, folosind adânc, a primit fața de la Hollywood.

DeepFake Publicități viitoare?

Vasili Bolshakov, director DS. Comunicarea de marcă și marketing în Megaphone au spus despre detaliile creării de pete publicitare. Inginerii de la DeepCake Studio au ales o mulțime de fotografii și filme cu celebritate. Ei au reușit să obțină 34 000 de eșantioane de conținut, care au fost apoi folosite de rețeaua neuronală pentru a crea o imagine a caracterului lui Bruce și Willis.

În opinia sa, adânc creează noi posibilități în momentul pandemiei. Cu această tehnologie, studiile de film sunt capabile să ofere spectatorilor de conținut de înaltă calitate cu toți actorii din întreaga lume, evitând problemele legate de constrângerile cauzate de pandemia de coronavirus.

O gaża mare, o contribuție mică

Mass-media străine spun că actorul pentru "performanța lor" în publicitatea de telefonie mobilă ar putea primi o sumă între 1 și 2 milioane de dolari. Cu toate acestea, nu se știe dacă este o remunerație pentru o reclamă sau pentru o serie întreagă de 15 locuri.

Emiratele Arabe Unite avertizează împotriva adâncului. Tehnologia poate provoca daune semnificative

Având în vedere, totuși, că întreaga lucrare a actorului limitat acordul pentru utilizarea imaginii sale, puteți obține impresia că acestea sunt cel mai ușor de a câștiga bani în cariera actorului. Ideea megafon pentru punerea în aplicare a unei campanii de publicitate în acest fel se poate trezi, de asemenea, anxietate și îngrijorare cu privire la viitorul industriei filmului. Cu toate acestea, timpul va arăta cât de mult se va face în continuare pe producția video.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNetDeepFakeBruce Willis

Recomandat
Lasă Un Comentariu