Principal » Software » Nu este instalat niciun dispozitiv de pornire audio în Windows 7

Nu este instalat niciun dispozitiv de pornire audio în Windows 7

Software  : Nu este instalat niciun dispozitiv de pornire audio în Windows 7

O problemă cu lipsa unui dispozitiv de ieșire audio instalată în Windows 7 apare pe mai multe computere și împiedică redarea sunetelor pe computer. Cum să-l rezolvați?

Mai întâi poți Verificați dacă driverul de sunet este instalat. Apelați managerul dispozitivului (de ex. Introducând motorul de căutare manager). În tabară Controlere de sunet, video și de jocuri Există toate dispozitivele. Dacă există o pictogramă de difuzoare - nici o problemă. Dacă un semn de întrebare galben - trebuie să instalați drivere. Unde sunt? Pe disc cu controlerele la placa de bază (dacă aveți doar o placă de sunet integrat), o pagină web a unui producător de plăci sau a unui card de muzică. De asemenea, puteți utiliza un instrument pentru a căuta drivere. 

Dacă managerul driverelor sunt instalate și sunetul nu funcționează, puteți șterge driverele. Doar în Managerul dispozitivului, alegeți Proprietăți, mergeți la fila șoferului și dezinstalați-o. Apoi selectați Scanare în căutarea modificărilor hardware și așteptați instalarea driverelor audio.

Dacă nu vă ajută, găsiți fila de sunet din panoul de control. Verificați dacă dispozitivul este setat la implicit - este posibil să aveți o greșeală și difuzoarele dvs. nu au nici un dispozitiv implicit. De asemenea, puteți verifica nivelurile de volum, formatul implicit și puteți efectua testul de sunet.

Ps. Dacă aveți o problemă cu dispozitivul de pornire audio pe Windows Vista puteți utiliza instrumentul pregătit de Microsoft Fix IT. Doar introduceți // suport.Microsoft.COM / KB / 948481 / RO, selectați Rulați acum, descărcați instrumentul și executați-l.

Recomandat
Lasă Un Comentariu