Principal » Internet » Bots pe Skype acum disponibile, dar înainte de Microsoft o mulțime de muncă #build

Bots pe Skype acum disponibile, dar înainte de Microsoft o mulțime de muncă #build

Internet : Bots pe Skype acum disponibile, dar înainte de Microsoft o mulțime de muncă #build

Ieri Microsoft a prezentat conceptul său „conversație ca o platformă de “. În conformitate cu ipotezele sale, o cotă mai mare în funcționarea calculatorului va avea comenzi vocale și roboți, mai mult pe acest subiect pe care l-am scris imediat după conferință. Astăzi, primele roboți sunt disponibile, care pot fi testate în Skype Communicator.

Din păcate, nu au existat, din păcate, restricții regionale, prin care roboții sunt disponibili numai în Australia, Canada, Anglia, Irlanda, India, Noua Zeelandă, Singapore și, desigur, SUA. Bots, după cum reiese din Tay, sunt mai degrabă în stadiul incipient de dezvoltare și nu au apărut încă informații despre extensiile planificate ale disponibilității lor până acum.

Planurile Microsoft pentru Bots ca aplicații prezente sunt extrem de ambițioase, dar este dificil să comparați realizările existente cu anunțurile de ieri ale lui Satyi Nadella. Skype Utilizatori 'și pot vorbi sau mai degrabă cererea de informații, într-o măsură foarte limitată. Deocamdată, roboții sunt o interfață mai degrabă pentru motorul de căutare Bing operate folosind un limbaj natural decât asistenții avansați sau inteligența artificială.

La dispoziția utilizatorilor, trei boturi au fost returnate până acum: muzică Bing, știri Bing și imagini Bing. Rolul lor se fierbe să servească la o solicitare de la motorul de căutare Microsoft în mai multe categorii tematice. Vă puteți familiariza cu știri datorită lor, căutați o imagine sau muzică. Prin urmare, este dificil să se compare aceste oportunități celor prezentați în filmul promoțional:

Skype Conversații ale viitorului

În cele din urmă, Microsoft va crea asistenți cu drepturi depline de ajutor în diferite domenii ale vieții. Ei nu au doar reprezentările lor vizuale (contactul cu ele va fi posibil prin apel video), dar, de asemenea, să fie capabil să analizeze instantaneu vorbirea și să-i răspundă.

Confruntarea acestor planuri cu realizările existente sugerează că, înainte de Microsoft pentru a „aplicații ca botów “ și „conversații ca platforme “, chiar și un drum lung. Comunitatea poate contribui la dezvoltare: instrumentele care permit bots auto-crearea au fost deja puse la dispoziție.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu