Principal » Internet » Panda Panda

Panda Panda

Internet : Panda Panda

Panda Panda este o aplicație client a unui site popular plictisit Panda.COM. Vom găsi toate informațiile și textele publicate de site-ul web, putem adăuga și propriile noastre postări.

Aplicația este simplă de utilizat și are o interfață clară în care informațiile sunt grupate în cinci categorii majore. În paginile sale găsim texte de la Panda Plicdate: cel mai recent, câștigând popularitate și evidențiate de biroul editorial. Fiecare text poate fi partajat și comentează sau looking. Pentru cei cărora le place să strige în căutarea de texte în categorii tematice, a fost pregătită o filă separată în aplicație. Programul conține, de asemenea, un instrument post-scris pentru a trezi panda plictisit, o listă de notificări de utilizator, precum și o comandă rapidă către un profil de utilizator în care puteți efectua modificări ale setărilor contului, de ex. Trimiteți o nouă fotografie de profil.

Aplicația vă permite să răsfoiți conținutul și să îl partajați în modul de navigare normală. Pentru a adăuga propriile postări și, de asemenea, să comenteze și să părăsească publicațiile, să creeze un cont Panda plictisit. În acest scop, putem folosi un cont Facebook sau Google.

Recomandat
Lasă Un Comentariu