Principal » Internet » Boosnoote0.11.6

Boosnoote0.11.6

Internet : Boosnoote0.11.6

Boostnote este offline Notebook, în primul rând stocat pentru programatori. Programul vă permite să salvați rapid felii de cod copiat, de asemenea, pentru câteva la o notă. În plus, vă permite să creați și să editați documente cu markeri Markdown, iar în editor să se deplaseze în jurul abrevierilor lui Vima sau Emacs. În note, puteți plasa lista de sarcini și puteți urma progresul acestora.

Suportul programului este convenabil și intuitiv. Aplicația oferă salvarea automată a notele create în timpul scrisului lor. La înregistrarea codului, sintaxa poate fi colorată în mai multe moduri, care poate fi verificată în setări. Există și alte opțiuni legate de apariția programului, inclusiv posibilitatea schimbării dimensiunii fontului și a culorii întregii interfețe de la lumina la întuneric.

Creat în program, puteți combina cu ușurință toate notele datorită motorului de căutare încorporat și, în final, exportați în fișiere TXT sau MD. Un convertor de notă de la Evernote la Boostnote a fost de asemenea creat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu