Principal » Internet » Băiat

Băiat

Internet : Băiat

Booty este o aplicație pentru clienți cu același nume, care a fost pregătită pentru utilizatorii Android și IOS. Datorită ei de la smartphone sau tabletă, căutăm în zona noastră, saloane de înfrumusețare, coafor sau fizioterapie și, de asemenea, rezervați-vă online fără a trebui să părăsiți casa.

Ce specialiști pot fi găsiți în Boxy?

Aplicația cutii se bazează pe o bază de date și dulapuri de salină puternice și constant expandate, care oferă servicii de sănătate și frumusețe. Vom găsi companii care oferă servicii atât bărbaților, cât și femeilor. Ei includ.în. Coafor, Magazin de baber, Saloane de înfrumusețare, Fizioteria și săli de masaj, formatori personali, diete, dentiști, saloane de medicină estetică, studii de machiaj și multe, multe altele. Datorită lui Bogy, facem, de asemenea, o vizită la instituțiile financiare (bănci).

Cum functioneaza?

Programul este caracterizat printr-o operație foarte simplă și o interfață grafică rafinată. După începerea, tot ce trebuie să faceți este să definiți dacă căutăm poziții destinate bărbaților sau femeilor. Băieții se bazează pe locația noastră și afișează saloane dintr-o anumită categorie din zonă. Pentru fiecare dintre plantele disponibile, sunteți afișat, comentariile utilizatorului sau portofoliul. Când decideți să rezervați termenul limită în serviciul selectat, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul corespunzător, vom seta data și ora și vom selecta angajatul care o va efectua pentru noi. Este demn de remarcat faptul că disponibilitatea termenilor este actualizată în timp real.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Vizite de rezervare la saloanele online
  • Motor de căutare încorporat
  • Acces la evaluări și comentarii privind serviciile altor utilizatori
  • Serviciile de rezervare la un anumit lucrător salon
  • Aplicația disponibilă complet gratuită

Recomandat
Lasă Un Comentariu