Principal » Gaming » Heroina de generație

Heroina de generație

Gaming  : Heroina de generație

Următoarea generație de heroină intră în scenă.

Fiecare generație de jucători are totuși eroii și eroii lor, din cauza feminizării progresive și a unui rol tot mai mare al femeilor din lume, numărul de reprezentanți ai unui gen frumos în jocurile video este în continuă creștere. Cu ocazia Zilei Femeii, am pregătit o listă cu cele mai populare heroină, dar ne-am decis să dea aproape complet în sus pictogramele și să se concentreze în principal pe eroii, care au intrat recent pe scena virtuală.

Aloy (Horizon Zero Dawn)

O eroină cu părul roșu Horizon zero Dawn Ele se caracterizează printr-un mare curaj, o mare resurse și curiozitate a lumii. Reflectat din tribul tău și ridicat de o altă băutură, fata a învățat independența și a vaccinat dragostea pentru relicvele trecutului. Aloy este un vânător talentat și un meșter iscusit, care nu folosește numai perfect o suliță și un arc, dar, de asemenea, se pot combina, de asemenea, ingrediente naturale si piese mecanice în capcane letale, arme, muniții și unelte.

Emily Kaldwin (dezonorat 2)

Emily a moștenit Corvo după caracterul și abilitățile tatălui său. Când tronul este capturat de înșelăciune uzurpatorkę Impdrdtita fără ezitare merge la Serkonos cu speranța puterii recâștigarea, salvarea progenitoare și eliberarea de la regula crudă de subiecți. Heroină Dezonorat 2 Ele sunt caracterizate de zel, ambiție și un puternic simț al dreptății. De la fata de bebelușă se alătură unei legături puternice cu Corvo și însoțită în mod constant de un sentiment de goliciune după mama ucisă. Datorită predare și formare de la Corvo, Emily poate avea grijă de el singur, de asemenea, este capabil de garduri și assassinite.

Joule Adams (recurent)

Joule Adams a fost unul dintre primii voluntari care au pornit împreună cu misiunea de colonizare din planeta deșert Far Eden. Fata nu și-a pierdut rezonia, când sa trezit din ultimii sute de ani de somn criogenic și a aflat că planul inițial era în resturi - imediat plecat pentru a căuta răspunsuri și supraviețuitori. Heroină Recorează Ea este un inginer talentat care apreciază tovarășii ei mecanici și nu le va lăsa niciodată să se întâmple.

Credința Connors (catalizatorul de margine în oglindă)

Credința a fost o fată de câțiva ani când revoltele din noiembrie au izbucnit. Viața ia salvat pe Noah Kekai, care nu era doar un tată adoptiv, ci și un profesor - datorită lui Faith un curier. Heroină Oglindă catalizator de margine Este rebel, arogant și încrezător, nu există nici un curaj și abilități. El conduce în principal pentru emoțiile emoțiilor, care însoțește acțiunile și nu pentru bani. Credința profund urăște un conglomerat ținut într-un fier îmbrățișează orașul de sticlă și cetățenii săi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu