Principal » Internet » Crăciunul 2020. Mass on-line - aplicația va funcționa în timpul sărbătorilor din acest an

Crăciunul 2020. Mass on-line - aplicația va funcționa în timpul sărbătorilor din acest an

Internet : Crăciunul 2020. Mass on-line - aplicația va funcționa în timpul sărbătorilor din acest an

Crăciunul 2020 se apropie rapid. Din păcate, datorită coroneirusului de pandemie predominante, festivalul din acest an va fi diferit de anterior. Experții recomandă asigurarea siguranței lor și a altora prin Nieorganizowanie într-o reuniune de grupuri mari și că recomandările și restricțiile introduse de Guvern.

Orientările Ministerului Sănătății Preocupare M.în. limite pentru invitați în Ajunul Crăciunului, precum și în timpul primei și a doua zi de Crăciun. Conform ordinelor anunțate, în plus față de membrii gospodăriei Un maxim de cinci persoane pot sta la masa festivă. Restricțiile se aplică și în biserici. Sărbătorile de Crăciun, inclusiv masa tradițională de miezul nopții, se vor desfășura în acest an într-o limită strâns între credincioși.

Să vă reamintim că în timpul sărbătorilor ecleziale există o limită O persoană de cincisprezece metri pătrați. În plus față de comportamentul distanței sociale, credincioșii trebuie să-și amintească capacul obligatoriu al nasului și gurii.

Pentru a se conforma cu principiile regimului sanitar în timpul sărbătorilor viitoare, de asemenea, să încurajeze clerici. Recomandările lor, precum și strosures predominante, cu toate acestea, nu înseamnă că cei credincioși nu vor fi în măsură să ia parte la festivitățile tradiționale de Crăciun. Transmiteți difuzați de la masă. Acestea vor fi disponibile atât la televiziune, radio și rețele. Cu biserica ta preferată va fi, de asemenea, posibilitatea de a se conecta printr-o aplicație specială.

Masa online. Esențiale ale fiecărui catolic

Pentru a viziona live fiecare eveniment, doar du-te la biserica ta preferată și de a găsi un link la transmisie, care ar trebui să fie plasat în locul cel mai proeminent. Există, de asemenea, o alternativă, care este deosebit de utilă pentru cei care doresc să participe la celebrarea Crăciunului prin telefon. Aplicație specială "Mass Online " Va ajuta pe credincioși să se conecteze cu bisericile individuale în timpul sărbătorilor din acest an.

Aplicația "Mass Online " va funcționa perfect în timpul Crăciunului venit

Aplicația are o bază extinsă de biserici din Polonia și în întreaga Europă. Datorita acestui fapt, vom lua parte la ceremoniile care au loc fără nici o problemă M.în. În Germania, Franța, Italia sau Spania. Activele software mari sunt în primul rând funcționarea sa simplă și un meniu clar.

Deși aplicația va fi cu siguranță utilă în timpul Crăciunului, este disponibil în timpul întregului an liturgic. Programul a fost creat în principal pentru călătorii care, din diverse motive, nu pot participa la Sfânta Masse și servicii.

Principalele caracteristici ale aplicațieiPosibilitatea de a vizualiza maselor în informații InternecieKalendarz despre o emisiune de la diferite świątyńTransmisje cu zeci de parohii din întreaga aplicare polonez [frame de masă on-line pentru Android puteți descărca catalogul nostru software.[/ Cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu