Principal » Internet » Bluestacks5.3.110.1002

Bluestacks5.3.110.1002

Internet : Bluestacks5.3.110.1002

BlueStacks este un emulator bine cunoscut și gratuit Android, care vă permite să executați aplicații și jocuri cunoscute din telefoanele de mac. Datorită acestui lucru, le puteți folosi confortabil, având o tastatură și un mouse la îndemână și un ecran mare în fața dvs.

Bluestacks pentru sistemul OS X utilizează multe funcții caracteristice zăpezii și echipamentelor montate pe computerele Apple. Programul asigură buna funcționare a aplicației, de asemenea pe mac-urile cu ecrane retină. Gesturile multi-poker sunt interpretate și aplicațiile se comportă ca și cum ar fi fost efectuate pe ecranul tactil. În plus, aplicațiile pot utiliza difuzoare, microfon, webcam-uri și senzori de iluminat.

BlueStacks este capabil să ruleze aplicații compilate atât pentru arhitectura X86, cât și pentru ARM, gestionează, de asemenea, aplicații pentru Android TV. În plus, poate trece fișiere între semințele de mac și aplicațiile din Android. Este important faptul că aplicațiile pot fi descărcate de la Google Play fără probleme, atâta timp cât mă înregistrez într-un cont Google.

Bluestacks pot fi utilizate în fereastra cu ecran complet. Înainte de a începe aplicația, uneori BlueStacks va afișa o listă utilizată la controlul tastelor și merită să aveți grijă ca jocul să utilizeze același sistem. Cu toate acestea, pot exista probleme cu unele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu