Principal » Internet » Blocarea blocării din afara magazinului web crom este Dziurawa

Blocarea blocării din afara magazinului web crom este Dziurawa

Internet : Blocarea blocării din afara magazinului web crom este Dziurawa

În teorie, utilizatorii Google Chrome ar trebui să se simtă în siguranță, deoarece oferă o serie de securitate. Modul în care se dovedește, în practică este diferit. Trend Micro Angajații care se ocupă de crearea unui software de securitate au descoperit recent o amenințare care poate eluda securitatea magazinului web Chrome și instalează un browser neautorizat și periculos.

În acest atac, se folosesc ingineria socială și site-urile populare de rețele sociale. Atacându-vă atrage victimele prin link-uri scurtate către Facebook și Twitter publicată în rețelele sociale referitoare la diferite "secrete". Ei duc la site-uri malformate în care există malware. Utilizează golurile Google Chrome Browser, acesta este descărcat automat și instalat ca o extensie prin în așteptare sub player Flash. După instalarea în browser, extensia se deschide în liniște în fundalul paginilor turcești. Cel mai probabil, își propune să genereze mișcări artificiale, clicuri și redirecționări, de exemplu. Pentru a obține profituri mai mari din anunțuri.

Fișierul DOCCED este numit Download-Video.Exe și este deja detectată de o parte a software-ului de securitate ca troj_dloade.Dans. Malware creează două fișiere în directorul de extensie Chrome: Manifesko.JSON, care este un fișier standard Fiecare aditiv și care conține informații de bază despre el și CRX-to-Ex-convertit.Txt care conține un script pentru încărcare. Acesta poate fi actualizat automat după introducerea site-ului corespunzător. Din păcate, Malware-ul este capabil să lucreze în jurul securității care a fost implementat într-un browser de la Google cu ceva timp în urmă. Teoretic, este posibilă instalarea extensiilor numai de la magazinul oficial Chrome Web Store, dar îl puteți vedea. Fără importanță aici este versiunea browserului utilizat TJ. Împărțiți la 32 și 64 de biți. Închiderea extensiilor externe aparent nu a fost pregătită corect. Această eroare va fi fixată probabil în următoarea versiune stabilă a cromului.

Aceasta nu este singura problemă pe care o veți ura pe acest browser. Am informat recent despre o altă problemă foarte gravă: 23. Simpozionul USENIX dedicat materialelor de siguranță informatice publicate afirmând că multe dintre suplimentele disponibile, chiar și în canalul oficial de distribuție, pot fi considerate dăunătoare. Unii dintre aceștia înlocuiesc anunțurile, alții injectați în codul propriu vizionată, iar alții au reușit chiar să salveze datele introduse de utilizator și să le trimită în pagini externe. Utilizatorii nu au o mare influență, deoarece drepturile aditivilor vă informează în magazinul dvs. Google sunt descrise foarte lactice și pentru suspiciunea poate chiar să recunoască aditivii de adlocare - ele modifică, de asemenea, site-uri vizitate, astfel încât acestea pot acționa într-un mod dăunător și injectarea Codul de înșelăciune a utilizatorului.

Deși extensia este o soluție fantastică pentru mulți oameni, extinderea semnificativă a funcționalității browserului, nu uitați de prudență. Fiecare dintre add-urile utilizate poate face o dată o surpriză neplăcută. Nu uitați de actualul software Antivirus (astfel de aplicații pot fi găsite în scanarea bazată pe servicii), vizualizată site-ul și blocarea acestui tip de atacuri de inginerie socială. Desigur, este posibilă schimbarea browserului NP. Firefox. Nimic nu ne oferă o garanție că completările sale sunt mai sigure decât cele disponibile pentru Chrome. Browserul Mozilla în sine nu este echipat cu unele dintre garanțiile suplimentare disponibile în Chrome ca NP. Sandbox pentru playerul Flash încorporat WEZ (în cazul Firefox, modul protejat utilizat de Adobe).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu