Principal » Internet » Blikes mai popular din numerar, suntem bucuroși să ajungem la noi metode de plată

Blikes mai popular din numerar, suntem bucuroși să ajungem la noi metode de plată

Internet : Blikes mai popular din numerar, suntem bucuroși să ajungem la noi metode de plată

Metodele de plată evoluează - mai puțin și mai puțini utilizează numerar fizic, alegerea cardurilor de plată și, recent, din ce în ce mai dispuși să ajungă la plățile mobile. Această tendință se aplică și Poloniei, după cum reiese din marile rezultate Blik, care anul trecut a remarcat mai multe tranzacții decât au existat operațiuni pentru a lua bani din ATM-uri.

Banca Națională a Poloniei a împărtășit statisticile privind așezările monetare și așezările interbancare în al treilea trimestru al anului 2016. Unele dintre cele mai interesante date sunt cele referitoare la sistemul de plăți BLK, care poate fi descris cât mai posibil pentru companie. Ele arată, de asemenea, că polii nu au probleme pentru a ajunge la noile tehnologii în domeniul tranzacțiilor în numerar.

Potrivit datelor NBP, în al treilea trimestru al anului trecut, tranzacțiile în comerțul electronic au fost mai mult decât în ​​ATM-uri. Utilizatorii BLLK au fost fericiți să utilizeze acest sistem de plată, au plătit 929 mii pe Internet. ori. Aceasta este de 41,7% din toate tranzacțiile efectuate de Blik. Interesant, în această perioadă, PLN 916 mii au ajuns la plata ATM-urilor., Falling pe poziția a doua.

Statisticile Generale Blik vor fi, de asemenea, foarte bune. Utilizatorii acestui sistem, în trimestrul III 2016, au făcut un total de 2,2 milioane de tranzacții pentru 453,7 milioane PLN. Acesta este un salt vizibil în raport cu anul precedent, când Blik a atins un rezultat de 1,3 milioane de tranzacții în valoare de 268,8 milioane PLN.

Cu creșterea locurilor în care BLK va fi susținută, numărul de tranzacții ar trebui să crească. Ne putem aștepta în acest an că în acest an va aduce statistici și mai bune. Pentru aceste rezultate mai bune, veți putea plăti pentru cumpărături pe Allegro în noiembrie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu