Principal » Internet » Blik O nouă metodă de plată în ITAXI. La o reducere de stimulare a călătoriilor în iulie

Blik O nouă metodă de plată în ITAXI. La o reducere de stimulare a călătoriilor în iulie

Internet : Blik O nouă metodă de plată în ITAXI. La o reducere de stimulare a călătoriilor în iulie

ITAXI introduce posibilitatea de a plăti Blik la oferta sa. Aceasta este o altă facilitare a clienților pentru care utilizarea acestei metode de plată poate fi - cel puțin la început - pur și simplu profitabilă. Pentru a vă încuraja să utilizați un Blik în ITAXI, în iulie pentru această metodă de plată, 30% vor fi percepute. Reducere, care poate ajunge la maximum 15 zloți.

Extinderea ofertei pentru posibilitatea plății Blik este un răspuns direct la schimbarea realităților. Potrivit cercetării, BLK este o metodă din ce în ce mai populară de plată în Polonia. Numai în primul trimestru al anului 2019, aproape 40 de milioane de plăți au fost deja implementate. Acesta este un rezultat de aproape 3 ori mai mare decât în ​​aceeași perioadă cu un an în urmă. 75% din plățile Blik sunt cumpărături online.

ITAXI introduce plăți Blik, Foto. Materiale de presare.

- Aplicația ITAXI este un mediu natural pentru plățile mobile de la Blik. Datorită combinației acestor două soluții inovatoare, întregul serviciu și serviciile de plată sunt efectuate numai prin intermediul telefonului smartphone - spune Magdalena Kubis, director de dezvoltare a afacerilor standard de plată standard, Operatorul de sistem Blik. - Blik intră într-un segment complet de piață, care transportă oameni pe baza utilizării tehnologiei. Acest segment în care numerarul și cardurile au domnit până acum.

Creatorii adaugă, de asemenea, la plățile de la Blik, dincolo de problema comodității, ele sunt pur și simplu sigure. Dacă doriți să utilizați plata cu un singur clic, prima tranzacție dintr-o aplicație dată este pe site necesită confirmare suplimentară.

Mai multe știri din ITAXI

Merită să reamintim că alte produse noi au apărut, de asemenea, în ITAXI. Cererea a fost completată pentru posibilitatea de a efectua cursuri la cerere și vouchere B2B. Timpul anterior au apărut modificări mari la începutul anului trecut, când aplicația a primit o interfață reîmprospătată.

Aplicația ITAXI poate fi găsită în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareSetStechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu