Principal » Internet » Săptămâni negre în plus și pluș, sau vineri negre durează până la două săptămâni!

Săptămâni negre în plus și pluș, sau vineri negre durează până la două săptămâni!

Internet : Săptămâni negre în plus și pluș, sau vineri negre durează până la două săptămâni!

În magazinele online Plus și Plusha. Au participat promoții negre de vineri. Ei vor dura până duminică pe 1 decembrie, și la prețuri foarte atractive puteți cumpăra echipamente excepționale.

Puteți alege de la seturi Huawei:

  • Smartphone Huawei Nova 5T + Huawei ceas GT2 SPORT ceas,
  • Smartphone-uri Huawei P30 + Y5 2019,
  • Tablet Huawei MediaPad M5 Lite 10 LTE + Smartphone Huawei Y5 2019,
  • Huawei smartphone P30 + Watch Watch Lite GT Active,

Acest lucru va fi disponibil pentru smartphone Motorola Moto Play G7 Valoare la prețuri și disponibile exclusiv numai în Plus smartphone LG K50S.

Numai promovarea "Black Weeks " Plus magazin online la www.plus.en Găsiți:

  • Huawei set cu Nova 5T Watch sport GT2 mai ieftin de mai mult de 390 zł. Distinse cu un smartphone de un minut și de design Huawei Nova 5T are un aparat de spate cvadruplu, oferind o calitate ideală a imaginii, în timp ce viziona GT2 Sport este o gamă largă de utilitate.
  • Huawei P30 (// Komorikomania.PL / T / 27002, HUAWEI-P30) + HUAWEI Y5 2019 (// Komorkomania.COM / T / 27075, HUAWEI-Y5-2019) mai ieftin de mai mult de 440 zł, două smartphone-uri pentru a captura imagini excepționale. HUAWEI P30 are un sistem avansat de inteligență artificială, care facilitează utilizatorului de imagini de captare cu o noua tehnica de a culorilor sens și un aparat de fotografiat avansat cu triplă. Huawei Y5 oferă o imagine clară plină de culori saturate, Selfie spectaculoasă cu funcție suplimentară lampă și frumusețea inteligentă, iar acest lucru are un design unic cu capac de efect din piele.
  • Set Huawei Mediapad Lite 10 M5 (LTE // Komorkomania.PL / VS / 26708, Huawei-Mediad-M5-Lite, 27351, Huawei-MediaPad-T5-10-LTE) + HUAWEI Y5 2019 (// Komorikomania.COM / T / 27075, HUAWEI-Y5-2019) 0,96 zł în spatele pentru a începe. Huawei MediaPad M5 Lite 10 LTE este un comprimat compact cu modul de protecție a ochilor într-o carcasă de aluminiu subțire.
  • Huawei P30 Lite (// Komorkomania.PL / T / 27129, HUAWEI-P30-LITE) + WATCH GT Active (// www.Bunăprograme.com / watch-huawei-gt-activ-dandy, știri, 101052.Html) pentru PLN 1 pentru început. GT Active ceas, un ceas care, datorită structurii ceramice cu elemente de oțel inoxidabil de titan este atât ușor, cât și durabil și datorită disponibilității multor moduri sportive, permite activității atât în ​​aer liber, cât și în interior.

Plus.PL, precum și în magazinul online de pe www.plusebezlimite.En în "săptămâni negre " puteți cumpăra:

  • Smartphone LG K50S (// Komorikomania.COM / 36841, IG-Q60-K50-K40-AND-OFICIAL-BUDZETOWCE-OF-FLAGSHIPSTISS-ONS) + Card Decathlon de 200 zł. LG K50S are o camera tripla pentru a face fotografii cristaline si o baterie foarte durabil, care vă permite să joace, vizionarea de filme și să se joace alte multimedia pe tot parcursul zilei.
  • Smartphone Motorola Moto G7 Redare (// Komorikomania.COM / 36800, MOTO-G7-MOTO-G7-PLUS-MOTO-G7-POWER-AND-MOTO-G7-PLAY-AICI-OFICIAL-SREDNIAKI-Motorola-The-An-2019) Mai ieftin de 100 zł. Joaca Moto G7 are o viziune excelentă Ultra-Max vă oferă imagini clare și clare, iar performanța sa a fost îmbunătățită cu până la 60%. Pentru o muncă netedă, indiferent de situație.

Dispozitive în promoții "Săptămâni negre " sunt disponibile în vânzările de rate timp de 24 sau 36 de luni împreună cu oferta plus un abonament sau în oferta de rambursare timp de 36 de luni împreună cu oferta de abonament de pluș. Acestea pot profita de noi clienți și care trecând la un abonament de la alte oferte de voce, transferând numărul și extinderea contractului.

Informații detaliate despre promoțiile individuale sunt disponibile la promovarea Plus.en plus și fără limită.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai mult> InternetBiznesMaterial PrasessMart Acasă

Recomandat
Lasă Un Comentariu