Principal » Android » Blablacar5.104.2

Blablacar5.104.2

Android  : Blablacar5.104.2

BlablaCar este o aplicație care însoțește serviciul francez de rețea socială cu același nume (Blablacar.Pl). Serviciul permite așa-numitul carpooling, adică costurile împărtășite și partajarea costurilor prin găsirea șoferilor și a pasagerilor care vizează în aceeași direcție.

Personalizarea călătoriei

După conectarea anterioară, fie utilizând datele site-ului, sau printr-un cont Facebook, confirmarea completă a numărului de telefon, puteți continua imediat planificarea călătoriilor. Există opțiuni de alegere, ca, ca, de asemenea, punctul de plecare și călătoria finală, data exactă, bagajele, posibila călătorie de întoarcere, consimțământul la un ocol, care poate extinde călătoria, precum și suma maximă, care va fi înclinată profitați de călătoria comună.

O prezentare a vehiculului

Driverele pot, în afară de căutarea pasagerilor, profită de posibilitatea de a-și lăuda mașina. A existat un loc pentru informații nu numai despre model și marcze, ci și confortul călătoriei și numărul de locuri. Creatorii serviciului asigură că merită să adăugați fotografia dvs. pentru a găsi rapid restul echipei cu care intenționăm să călătorim. În plus, în aplicația putem vedea sugestiile de călătorie disponibile sau postați propriul dvs. "Anunț " și configurați notificarea pentru aceasta.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • O aplicație care vă permite să căutați cu mașina de călătorie
  • Personalizarea călătoriei, consecventă pentru ocoluri etc.
  • Șoferul poate prezenta clienților mașina lui
  • Vizualizarea sau crearea propriilor anunțuri de călătorie

Recomandat
Lasă Un Comentariu