Principal » Internet » Blablarcar se apropie de oameni, pune la marginea orașelor și orașelor mici

Blablarcar se apropie de oameni, pune la marginea orașelor și orașelor mici

Internet : Blablarcar se apropie de oameni, pune la marginea orașelor și orașelor mici

Blablacar, care să permită organizarea de călătorii în comun cu alte persoane, a arătat noua față în lume. Un nou site și o nouă aplicație reflectă o nouă abordare a călătoriei convenabile. Cel mai important lucru este posibilitatea de a ajunge la orașele mici, cât mai curând posibil și fără a schimba.

Blablabar are deja 60 de milioane de utilizatori și continuă să crească, trebuie să găsească oameni cărora li se poate ajunge. Literalmente. Compania franceză care combină șoferii cu potențialii pasageri cu ajutorul unei aplicații convenabile, pune pe locuitorii din orașele mici și la marginea orașelor.

În acest scop, atunci când se administrează ruta planificată de către conducătorul auto, platforma va găsi un loc situată de-a lungul drum. Deja că trece șoferii puncte de pe terasa adăugate manual pentru confortul pasagerilor potențiali. În lunile următoare nu vor trebui să facă acest lucru. În plus, platforma va facilita viața persoanelor care trăiesc la marginea orașelor, care mai ușor de ajuns la centură decât la centru. BlablaCar va lua în considerare acest lucru în timp ce caută posibilitatea călătoriei.

Viitoarele 18 luni va fi pentru Blablacar un timp de lucru privind introducerea unui sistem similar cu Blablalines, adică motoarele de căutare și orașe intermediare. Pentru Blablabar este un pas important spre a distinge de un alt autobuz și trenuri concurente. În ipotezele, platforma este de a ajunge acolo, de unde nu puteți lăsa transportul colectiv sau este foarte dificil.

[1/2

Cu ocazia anunțului, Blablacar a introdus, de asemenea, o nouă marcă de identificare și o roba grafică a paginii și a aplicațiilor mobile. Noua siglă este mai simplă și sugerează că în timpul călătoriei puteți vorbi. Peste tot vom vedea, de asemenea, fotografii ale persoanelor care au întâlnit după o lungă despărțire.

Interesant, Blablabar nu comunică beneficii financiare care rezultă din utilizarea călătoriilor comune. O nouă viziune este, în principal pentru a menține legăturile de familie și de a dobândi noi prieteni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu