Principal » Internet » Blablacar

Blablacar

Internet : Blablacar

BlablaCar este aplicația oficială a serviciului de socializare cu același nume. (Blablacar.Pl). Serviciul vă permite să combinați driverele și pasagerii pe rutele comune, astfel încât unele economii pe cheltuieli pentru combustibil și altele pe bilet (prețurile sunt, de obicei, mai mici decât în ​​transportul public).

După conectarea anterioară, fie utilizând datele site-ului, sau printr-un cont Facebook, confirmarea completă a numărului de telefon, puteți continua imediat planificarea călătoriilor. Există opțiuni de alegere, ca, ca, de asemenea, punctul de plecare și călătoria finală, data exactă, bagajele, posibila călătorie de întoarcere, consimțământul la un ocol, care poate extinde călătoria, precum și suma maximă, care va fi înclinată profitați de călătoria comună.

Driverele pot, în afară de căutarea pasagerilor, profită de posibilitatea de a-și lăuda mașina. A existat un loc pentru informații nu numai despre model și marcze, ci și confortul călătoriei și numărul de locuri. Creatorii serviciului asigură că merită să adăugați fotografia dvs. pentru a găsi rapid restul echipei cu care intenționăm să călătorim. În plus, în aplicația putem vedea sugestiile de călătorie disponibile sau postați propriul dvs. "Anunț " și configurați notificarea pentru aceasta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu