Principal » Internet » BitTorrent7.4.3

BitTorrent7.4.3

Internet : BitTorrent7.4.3

BitTorrent este clientul oficial al schimbului de fișiere de fișiere cu același nume. Programul primește și trimite fișiere în așa fel încât să nu "conecteze link-urile, deci chiar și atunci când înlocuiți fișierele, utilizați Internetul în alte scopuri este complet confortabil. Programul vă permite să descărcați pe baza fișierelor .Torren, link-uri de magnet și feed-uri RSS, inclusiv limitele de viteză și la anumite momente.

Când descărcați fișiere cu BitTorrent, puteți limita separat viteza de descărcare și viteza cu care fișierele vor fi partajate și, de asemenea, determină proporția de limită după care partajarea va fi finalizată. În setările puteți modifica porturile care utilizează pentru a vă conecta la rețea, a fortificați criptarea conexiunii și trageți porturile când sunt conectate. În programul săptămânal, puteți selecta ore în care descărcarea este posibilă cu viteză maximă, cu limită sau deloc și când va funcționa numai partajarea fișierelor.

Când descărcați fișiere, puteți schimba prioritatea uneia dintre ele în orice moment și selectați ce fișiere de la un torrent trebuie salvate pe disc și unde.

BitTorrent permite, de asemenea, controlul la distanță de către site-ul de la distanță.BatTorrent.COM, unde găsim un telecomandă la browser la program. De asemenea, puteți activa un program care controlează un browser fără medierea acestui serviciu și utilizează aplicații mobile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu