Principal » Internet » BitDefender cu succumbers. Victimele Ransomware Revil vor respira un oftat de ușurare

BitDefender cu succumbers. Victimele Ransomware Revil vor respira un oftat de ușurare

Internet : BitDefender cu succumbers. Victimele Ransomware Revil vor respira un oftat de ușurare

BitDefender a împărtășit un instrument de decriptare gratuită dedicat victimelor Ransomware Revil.

Grupul responsabil pentru Ransomware Revil a fost unul dintre cele mai periculoase de acest tip. Pentru cele mai mari realizări ale lor, puteți include burglary pentru acera, computer taiwanez Quanta, care este un subcontractant al produselor Apple, un furnizor american de carne JBS și atacul asupra lui Kaseya. Această companie oferă software-ul de management IT, iar atacul a cauzat probleme de peste 1.000 de companii care utilizează soluțiile lor.

A fost deja ieftin, va fi doar mai rău. Prețurile electronice vor fi șocante

După ultima exploatare, grupul a căzut brusc sub pământ. Principalul reprezentant al necunoscutului a fost blocat pe forumurile rusești de hacking. Blogul lor fericit la fel ca paginile folosite pentru câmpul de a negocia și colecția de răscumpărare a dispărut și pe 13 august.

Se pare că ultimul atac, grupul expus la administrația președintelui Joe Biden, care a apăsat pe Vladimir Putin privind luarea de măsuri împotriva grupurilor criminale care operează în Rusia.

Noutate de la Razer. Huntsman v2 chiar mai repede și mai puternic

Totuși, amenințarea nu a dispărut iresponsabil, deoarece, potrivit informațiilor de Twitter cu Nokk N07_4_B07, care este un cercetător de siguranță din 9 septembrie, infrastructura Grupului Revil a fost activată din nou.

BitDefender a arătat că instrumentul lor a fost creat în cooperare cu autoritățile de aplicare a legii și a asigurat decriptarea persoanelor atacate până la 13 iulie Br. Delicator poate fi descărcat de aici și versiunea de testare a BitDefender Total Security AICI.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Antivirus softwarebitdefenderransomware

Recomandat
Lasă Un Comentariu