Principal » Windows » BitDefender Rescue CD

BitDefender Rescue CD

Windows  : BitDefender Rescue CD

BitDefender Rescue CD este un instrument anti-virus gratuit care se bazează pe distribuția Linux Xubunt și vă permite să luptați cu infecțiile virale fără a începe să porniți sistemul de operare.

După cum sa menționat deja, BitDefender Rescue CD se bazează pe sistemul Linux care poate fi pornit fără instalare de la suportul optic sau USB. Conține unelte de diagnosticare și antivirus utivirus care vă permit să detectați efectiv și apoi să eliminați de pe computerul dvs. orice tip de viruși. Datorită acestuia, vom combate cu ușurință dăunătorii în cazurile în care software-ul standard de siguranță sau infecția împiedică mediul de operare.

Important, BitDefender Rescue CD necesită o conexiune activă de internet pe care trebuie să o descărcați de semnături curente curente. Instrumentul din afara mecanismelor de combatere a dăunătorilor oferă, de asemenea, aplicații pentru a vizualiza conținutul discului sau a unui browser web.

BitDefender Rescue CD este pus la dispoziție sub forma unei imagini de disc ISO care ar trebui să fie arsă pe un CD sau să creeze un mediu USB bootabil pe baza sa și să pornească computerul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu