Principal » Internet » Bitdefender Box: Router de protecție în loc de anti-virus tradițional

Bitdefender Box: Router de protecție în loc de anti-virus tradițional

Internet : Bitdefender Box: Router de protecție în loc de anti-virus tradițional

BitDefender cunoscut și respectat de securitate Software Producător de software a decis să lanseze un dispozitiv care să schimbe ușor filosofia pentru a proteja computerele. Producătorul aparent a pus întrebarea: De ce protejați separat fiecare computer într-o rețea de domiciliu separat, deoarece puteți proteja întreaga rețea și toate dispozitivele care lucrează în el într-o singură lovitură? Acesta va fi responsabil pentru o mică "cutie", care va înlocui routerul de rețea.

Dispozitivul a primit numele BitDefender Box. Potrivit fotografiilor publicate, nu este prea mare. Așa că nu ar trebui să strică camera în care va lucra. Sarcina sa principală este de a combina o funcție de router, precum și un firewall. Datorită acestui fapt, este capabil să direcționeze numai mișcarea, ci și să o filtreze și să blocheze posibilele amenințări. De asemenea, nu există nimic care să vă împiedicați să îl conectați la routerul din care deja utilizează, deoarece poate funcționa și într-o astfel de configurație.

Producătorul declară că utilizarea sa nu va afecta negativ performanța rețelei. Microprocesor cu o capacitate de 400 mps, 64 MB RAM DDR2 și memorie flash de 16 MB. Totul datorită faptului că echipamentul la scanarea traficului nu efectuează așa-numitul. Inspecția profundă a pachetului. Scanarea se face numai pe părțile de bază ale pachetelor, cu această ocazie BitDefender. Comunicațiile oferă-i două porturi Ethernet 10/100 Mbit, precum și o cartelă wireless în standardul 802.11 B / g / n (din păcate incomplete, deoarece până la 150 Mbit). Ca un router nu are prea multe funcții, dar în funcție de producător, acesta este un avantaj, deoarece echipamentul poate lucra mai repede, și, în plus, în cazul în care nu există anumite funcții specifice în el, acestea nu pot fi folosite pentru o posibilă atac - o explicație bună a problemei de software neprelucrate, de la care ne putem întâlni în multe dispozitive de rețea.

Ce când aflăm în afara casei? De asemenea, nu este o problemă, deoarece apoi caseta va fi capabilă să ne ofere o conexiune VPN. De asemenea, gândit despre computere - în loc de programe antivirus complete, acestea vor conține doar o mică aplicație client care să stabilească comunicarea cu dispozitivul, verificați oportunitatea sistemului instalat, și va monitoriza, de asemenea, procesele active și analiza acestora prin utilizarea BitDefender cloud. În viitor, există, de asemenea, un modul de protecție parentală, probabil configurate din browser-ul web și adresa acestui dispozitiv mic. Luând în considerare eficiența ridicată a soluțiilor oferite de BitDefender, această idee pare destul de interesantă. Zealie, totuși, reduce prețul.

Acest lucru va fi de $ 199 de atunci când cumpără un dispozitiv. În fiecare an, va fi necesar să reînnoi licența pentru 99 USD. Este foarte mult? Amintiți-vă că prețul este independent de numărul de dispozitive protejate - cu un număr mare de costuri pot fi mai mici decât dacă achiziționați licențe antivirus separate pentru. În plus, producătorii încep să treacă treptat de la modelul unui program tipic de servicii, pe care l-am putea observa și în cazul popularului Norton. Există o întrebare mai importantă: va fi cineva ca această monitorizare completă la domiciliu?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu