Principal » Internet » BitDefender Antivirus pentru MAC2018

BitDefender Antivirus pentru MAC2018

Internet : BitDefender Antivirus pentru MAC2018

BitDefender Antivirus for Mac este un program cuprinzător de securitate Maca, împotriva diferitelor tipuri de pericole și, în același timp, o lumină pe care prezența îi nu afectează o modalitate vizibilă de a opera programele rămase.

BitDefender Antivirus pentru Mac oferă protecție în timp real datorită funcției "Autopilot". Modificările fișierelor MAC sunt monitorizate fără întrerupere, iar acțiunile periculoase vor fi detectate imediat. Baza de date de semnătură este actualizată în mod regulat, iar programul utilizează motorul original în nor, ca și alte produse BitDefender. Datorită acestui fapt, antivirus pentru Mac detectează amenințări capabile să dăuneze nu numai sistemului OS X, ci și altora.

Scanarea la cerere poate fi declanșată în modul "FAST ", care va verifica numai folderele crescute de risc, "Full ", care va scana tot conținutul discului și numai în folderul selectat. Scanerul este rapid și nu interferează cu munca.

Recent, Bitdefender Antivirus for Mac are capacitatea de a bloca programele adware nedorite, adică afișarea anunțurilor persistente sau instalarea unor componente dificile în browsere. Mai mult, programul este însoțit de o extensie de trafic pentru browserele care vor monitoriza paginile vizitate și, dacă este necesar, avertismente despre paginile riscante sau redirecționarea apelurilor.

Pentru a descărca BitDefender pentru Mac, trebuie să introduceți adresa dvs. de e-mail pe pagină. Versiunea de testare a programului funcționează timp de 30 de zile și se integrează cu platforma centrală.BitDefender.COM. O licență completă pentru program poate fi cumpărată pentru unul sau trei computere, timp de un an, doi sau trei ani.

Recomandat
Lasă Un Comentariu