Principal » Internet » BitDefender 2019 acum disponibilă, protejează împotriva criminalității online

BitDefender 2019 acum disponibilă, protejează împotriva criminalității online

Internet : BitDefender 2019 acum disponibilă, protejează împotriva criminalității online

BitDefender a introdus o nouă linie de programe pentru a proteja computerele și dispozitivele mobile. Versiunea 2019 a fost echipată cu mecanisme care recunosc cibernetice pe rețea pe baza analizei comportamentului și oprirea atacurilor acestora. Această soluție poate ridica bara în industrie.

În linia Bitdefender 2019, programul Anti-Virus poate acționa ca un consilier de securitate datorită unui nou autopilot. Software-ul va "un partener liniștit", spunând cum putem folosi noi servicii și funcții corespunzătoare nevoilor noastre. BitDefender monitorizează îndeaproape toate procesele de funcționare de pe computer și detectează comportamentul suspect. În orice moment este gata să ia măsuri și să prevină infecția sau alte daune. În plus, în versiunea 2019, metodele de prevenire a atacurilor de rețea și a filtrării site-urilor nocive au fost îmbunătățite. Vom fi informați despre pericolul înainte ca pagina rău intenționată să fie încărcată, iar rezultatele căutării vor fi marcate înainte de a trece la adresa indicată.

Una dintre cele mai interesante știri din programele de familie BitDefender 2019 este "Protecția finală " de la atacurile de ransomware. Dacă există o infecție, software-ul de securitate va crea automat o copie de rezervă a datelor noastre și va restabili fișierele la locul lor. Mulțumiri atacurile vor fi inutile și ciberneticilele cibernetice nu vor avea motive pentru a cere răscumpărare.

BitDefender se mândrește, de asemenea, de securitate modernă de securitate. Programul detectează și blochează paginile care impersonează o bancă sau operatori de plată de site-uri web pentru a fura parolele sau numerele cardurilor de credit. Antifrauda avertizează că înșelăciunea de la site-urile vizite și fișierele BitDefender Safe ajută la prevenirea modificărilor neautorizate ale fișierelor critice. Programele au apărut, de asemenea, un VPN securizat și mecanismul de blocare a exploatării.

Lista de știri din trei programe Bitdefender 2019

În linia BitDefender 2019, 3 produse sunt disponibile:

  • BitDefender Antivirus Plus 2019 este o versiune de bază, echipată cu protecție împotriva diferitelor atacuri, VPN și capacitatea de a șterge în siguranță fișierele
  • BitDefender Internet Security 2019 este o versiune îmbogățită cu un control parental îmbunătățit, firewall, securitate împotriva accesului neautorizat la camera web, criptarea fișierului și filtrul anti-spam
  • BitDefender Total Security 2019 are toate caracteristicile menționate și instrumente îmbunătățite pentru curățarea securității discului pentru dispozitivele mobile și Mac-urile și facilitează găsirea dispozitivului în cazul furtului

Versiunile de încercare ale programelor BitDefender 2019 pot fi găsite în baza de date a programului nostru. Le puteți testa timp de 30 de zile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu