Principal » Internet » BitDefender 2016: protecția eficientă împotriva ransomware în cele din urmă în poloneză

BitDefender 2016: protecția eficientă împotriva ransomware în cele din urmă în poloneză

Internet : BitDefender 2016: protecția eficientă împotriva ransomware în cele din urmă în poloneză

BitDefender 2016 debut la jumătatea lunii septembrie, Jednakdopiero se duce acum pe piața noastră în versiunea lingvistică poloneză.Se publică ca fiind nu numai ca un pachet antivirus standard, care va proteja în special tipul de ransomware american, care este mai eficient złośliwymoprogramowaniem, "grabbing " dosarele noastre, criptează-le iżądającym răscumpărare pentru eliberarea unei chei care să permită decriptarea.

În timp ce experții spun că asociația Cyber ​​amenințare Alianța, dăunători precum Cryptowall anul trecut Stratyliczone a adus sute de milioane de dolari. Nu este surprinzător, prin urmare, dorința anti-virus, care va fi optimizată în ceea ce privește disponibilitatea unor astfel de amenințări. BitDefender 2016 Controlați aplicațiile din afara listei albe, fără a le permite să acceseze indemnizațiile din documentele indicate de utilizator.Utilizează în acest scop nu este o semnătură, ci mecanismul comportawiralnejdetekcji, blocând aplicația dacă va încerca datele utilizatorului dostępudo.

Schimbările au afectat, de asemenea, motorul antivirus general care va apăra efectiv împotriva malware-ului polimorf Wykorzystujetechniki Învățarea și analiza probelor în Izolowanymśrodowisku. Pentru această nouă versiune a programului aduce un șemineu, un manager de parole extins și un scaner extensiv de pitching de vulnerabilitate și setări necorespunzătoare. Inventarea setările de program, BitDefender 2016 va fi, de asemenea, făcute la modul de operare al utilizatorului, minimizând utilizarea resurselor de sistem. Au facilitat, de asemenea, gestionarea programului. BitDefender Consola centrală oferă acces la abonamentele de ștergere, utilizatorului și liste de dispozitive, cu orizontala sa, de asemenea, pentru a beneficia de asistență tehnică.

Actualizat, versiunile limbă poloneză ale versiunilor individuale ale Thebitdefender au fost în baza de date a aplicației pe site-ul nostru.Protecția de bază oferă BitDefendantivirus Plus, a cărui licență pentru o funcție de poziție PLN 88,56 pe an. Versiunea BitDefenderNternet de securitate aduce în plus un firewall și un firewall care controlează și costă PLN 121.77 pe an pentru poziția.Cea mai extinsă versiune a securității BitDefendotal este protecția suplimentară împotriva spamului, modularea sistemului, modulul anti-furt și criptarea fișierelor - costurile PLN 154,98 pe an pentru poziția.

Desigur, persoanele care au fost deja licențiate pot actualiza versiunea pachetului complet gratuită.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu