Principal » Internet » Bitcoin este a treia cea mai mare monedă, spune Deustche Bank

Bitcoin este a treia cea mai mare monedă, spune Deustche Bank

Internet : Bitcoin este a treia cea mai mare monedă, spune Deustche Bank

Ultimul raport publicat de Deutsche Bank se sprijină pe Bitcoin. Deoarece Cryptowalut a devenit deja oa treia monedă în ceea ce privește valoarea totală în circulație, semnificația sa nu poate fi ignorată. Mai ales că, în funcție de cuvintele analiștilor, prețul său poate continua să crească.

Raportul de la Deutsche Bank sa referit la așa-numitul. Efectul clopotului, adică o situație în care fenomenul devine mai real, deoarece tot mai mulți oameni cred în existența sa. Într-o situație economică, acest fenomen se aplică banilor înșiși. Bancnote și monede, în sine, sunt doar bucăți de hârtie sau picioare de metale, dar credința societății în valoarea lor face ca ei să devină o monedă de schimb real.

Un principiu similar are loc în situația Bitcoin. Din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de cripta și cred în valoarea ei. Situația ocupă ritmul și devine un agent de plată important, care este din ce în ce mai recunoscut.

Raportul de la Deutsche Bank confirmă această teză. Bitcoin a devenit oa treia monedă cea mai mare în ceea ce privește valoarea totală în circulație, în raport cu monedele fiduciare, cum ar fi dolari și euro. Cu toate acestea, acest lucru nu este sfârșitul, deoarece analiștii băncii susțin că guvernele și băncile centrale ar trebui să fie conștiente de importanța Cryptowalut. Avem deja o încredere aproape totală că nu sunt doar o idee nebună, ci vor fi cu noi ca credite de plată serioase.

Având în vedere acest lucru, banca consideră că ar trebui să înceapă să reglementeze industria Cryptowalut. De asemenea, sugerează că va ajunge, probabil, la sfârșitul acestui an sau chiar la începutul viitorului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu