Principal » Internet » BISQ1.7.2

BISQ1.7.2

Internet : BISQ1.7.2

BISQ (anterior bitsquare) este un schimb de criptowalut descentralizat - Bitcoin, Monro, Litecoin și alții - care mediază doar schimbul între utilizatorii dvs. Toate fondurile rămân în portofolii controlate numai de proprietarii lor, iar depozitele în condiții de siguranță sunt efectuate de adrese bitcoin cu mai multe. Desigur, este de asemenea posibilă utilizarea tranzacțiilor valutare tradiționale (dolari, euro sau zlos), de exemplu. Utilizarea transferurilor bancare (dar nu numai).

Dezvoltatorii acestui proiect OpenSource 'se dezvoltă complet în funcție de voința utilizatorilor - această organizație descentralizată în care deciziile obligatorii sunt luate prin votarea acționarilor, efectuate folosind tokens special BSQ.

Datorită acestui fapt, BISQ nu are nevoie de înregistrarea sau verificarea utilizatorilor, funcționează independent de orice birouri, iar tranzacțiile conținute în acesta nu pot fi blocate sau prinse. Toate comunicațiile sunt criptate și redirecționate printr-o rețea de urmărire pentru a evita interesul părților terțe NOSY. Datorită acestui fapt, nimeni în afara partenerilor din tranzacție nu va cunoaște datele lor și ei dezvăluie doar cât de mult consideră necesar. Toate problemele sunt rezolvate printr-un sistem de arbitraj descentralizat.

Aplicația se distinge printr-o interfață convenabilă și transparentă pentru a configura un cont (datele noastre sunt stocate numai la nivel local), iar începerea tranzacționării nu necesită cunoștințe tehnice.

Recomandat
Lasă Un Comentariu