Principal » Internet » Billy - Asistent de cumpărare1.1.2

Billy - Asistent de cumpărare1.1.2

Internet : Billy - Asistent de cumpărare1.1.2

Billy - un asistent de cumpărare este o aplicație care servește ca ajutor în cumpărături. Oferă acces la o bază de date cu 42 de rețele comerciale în Polonia, numeroase produse, oferă, de asemenea, informații utile pentru persoanele care suferă de alergie.

Aplicația este foarte simplă de utilizat, are o interfață clară compatibilă cu "plat " iOS Stylistics. Programul vă permite să adăugați manual produse sau să le scanați codul de bare. Dacă produsul apare în baza de date, placa foto va fi afișată și informații detaliate despre nutrițional, alergeni, greutate, precum și prețuri - dacă aceste informații sunt disponibile. Prețul poate fi, de asemenea, adăugat manual prin atribuirea acestuia produsului dintr-un anumit magazin. Toate produsele adăugate la lista de cumpărături sunt afișate sub forma unei liste simple, iar bunurile achiziționate pot fi eliminate prin mutarea cardurilor de vizită.

Aplicația necesită coduri de bare, potrivind lista de magazine în locația dispozitivului din baza de date. Billy poate analiza, de asemenea, cheltuielile de cumpărături, prezentându-le sub forma unei diagrame. Datele pot fi filtrate zilnic, săptămână și lună, precum și timpul indicat de utilizator.

În setările aplicației puteți selecta informații despre substanțele pe care utilizatorul le este alergic. Aceste date vor fi afișate pe cartela de vizită afișată pe lista de achiziții.

Programul este disponibil gratuit și nu afișează anunțuri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu