Principal » Internet » Wireless Tandem Sound Legend

Wireless Tandem Sound Legend

Internet : Wireless Tandem Sound Legend

Încă o dată, ca prima în Polonia, suntem încântați să vă revizuim un venit complet disponibil pe piața noastră. Un set de blaster de sunet creativ Recon 3D Omega într-o versiune wireless a intrat în mâinile mele. Această placă de sunet externă cu suport hardware pentru THX True Studio Pro și Dolby Digital și delicios căștile fără fir. Citiți cum a verificat acest duo dedicat jucătorilor extreme.

Setul include: blastere de sunet de sunet exterior Recon 3D, căști 3D de omega tactice și un transmițător de legătură tactică fără fir. Desigur, au existat cabluri suplimentare. Două cabluri de microUSB pentru a încărca și căști pentru a conecta o placă de sunet cu un computer și Xbox 360 și PS3 console, un cablu audio cu un control de la distanță pentru a conecta un set la consola Xbox 360 și un cablu audio optic pentru utilizare cu o consolă PS3. Un microfon detașabil a fost, de asemenea, în cutie. Un set de CD complementar cu software pentru nevoile PC și Mac și Hârtie, Ghidul de pornire rapidă pictorială.

[1/2

Nu puteți avea cele mai mici obiecții pentru a efectua atât carduri de sunet, cât și căști. Puteți vedea atenția la detalii la fiecare pas. Cardul cu dimensiunile și forma dvs. seamănă cu un mouse de calculator aplatizată :) întreg este bine pliată, cu material plastic de înaltă calitate, intercalate cu elemente nefasonate în stilul de „pian negru “. Pe partea din spate a cardului vom găsi cheile responsabile pentru volumul și comutarea modurilor de moduri THX Trustdio Pro și Scout. În partea stângă avem un cursor pentru a comuta la modul de conformitate cu PC, Xbox360 și PS3. Cu toate acestea, în dreptul, producătorul a decis să pună un cursor pentru a cuceri sensibilitatea microfonului.

Configurarea pe un computer din Windows 7 este banală simplă. Dacă nu aveți nevoie de acces la toate caracteristicile (modul THX și Scout), nu este nevoie să instalați drivere. Cardul este detectat în mod corect de către sistem și imediat după conectarea gata să acționeze. Desigur, pentru a utiliza capacitățile complete ale dispozitivului de care aveți nevoie pentru a instala software-ul dedicat creativ. Nimic nu vă împiedică să utilizați un set cu una dintre cele mai populare console. În cazul Xbox 360, cardul cu un transmițător fără fir va intra în conectorul USB din consola. În plus, cablul optic conectează cardul cu consola, iar căștile conectează cablul audio de la Gamepad. O configurație ușor mai simplă a setului cu consola Sony PS3. Aici nu este nevoie să conectați cablul de căști audio cu gamepad.

[1/2

Toate configurate, incendiează jocul și așteaptă cu nerăbdare un sunet foarte de înaltă calitate. Nimic ciudat, în cele din urmă, un procesor dedicat (patru-core!) Sunet core3d. Aceasta este prima astfel de soluție din lume. sistem bazat pe Creative Cvartetul DSP cip sustinut de 6-canale de 24 de biți convertoarelor D / A 102 dB și 4 canale de 24 de biți A / D convertoare 101 dB. În plus, aspectul a inclus un loc pentru ieșire integrat al amplificatorului pentru căști, interfața digitală a microfonului, intrările și S / PDIF și de intrare și de ieșire de uz general (GPIO). Specificația sună interesantă și am fost foarte curioasă, așa cum sună în adevăratul card de sunet creativ inclus cu căștile Tactice 3D Omega.

Deoarece este un produs dedicat jucătorilor de pe primul incendiu a mers câteva dintre cele mai recente titluri ca Battlefield 3 sau Call of Duty: Modern Warefare 3. Sunetul surround este fenomenal. Reproducerea înconjurătoare în timpul luptei este un mod scout care expune sunetele adversarilor noștri și, prin urmare, putem să le determinăm fără probleme. Ei vor lucra, de asemenea, cu succes în turnee datorită unei explicații foarte bune a surselor de sunet extern. Nu puteți uita de microfonul atașat, care, cu ajutorul tehnologiei implementate în procesorul CrystalVoice Sound Core3d, îmbunătățind în mod semnificativ comunicarea cu jucătorii. Acest lucru funcționează cu adevărat minunat, comenzile noastre audibile sunt curat și clar chiar la microfonul de volum redus. În Jocurile Creative Tandem arată ce să-și permită. Nu am nu la foc literalmente câteva dintre piesele mele preferate, cu toate că ascultarea audio nu este un domeniu al setului testat. O bucată unică a Beatles - Hei Jude: În general, un sunet excelent, secțiunea de tambur delicioasă expusă. Apoi, clima mai puternică, metallica - se estompează la negru, solo la început aproape mi-a rupt capul :) Impresii fenomenale generale. Pur și spațial. În fiecare caz, modul THX a pornit, fără ea, melodiile nu mai au sunat atât de bine. În cele din urmă ceva pentru iubitorii de muzică x. Am lansat mai multe titluri cu o cale multi-canal și, de asemenea, în acest caz, nu am fost dezamăgit. Curat, expus în prim plan și o mare izolare din sunete externe.

[1/2

Încă o dată, Creative a arătat că el știe. Avem un produs că o experiență de ascultare mult mai atractivă pe toate platformele disponibile pentru a juca de la consolele de PC de la Microsoft și Sony și terminând pe un Mac. Tandem Creativ va fi, de asemenea, grozav atunci când interogați colecțiile dvs. de muzică. În plus, avem de-a face cu căști fără fir a căror gamă este chiar gigant (m-am mutat pe o rază de 20-30 de metri de un laptop, nimic nu pierde pe calitate a sunetului). Astfel, toate lucrările de uz casnic devin plăcute :) Din păcate, întreaga experiență foarte mare mare aruncă prețul setului. În cazul unui set wireless, trebuie să cheltuiți din portofel practic 1000 PLN, iar dacă decidem să cumpărăm articole separat, va trebui să plătiți și mai mult. Primul blaster de sunet Recon3d Card de sunet pentru PLN 479, apoi Căști 3D Tactic 3D pentru aproximativ PLN 799. Din păcate, producătorul ne face să plătim prea mult pentru o calitate a sunetului legendar. În cazul în care nu a fost pentru prețul, final evaluarea mea ar fi mult mai mare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu