Principal » Software » Securitatea rețelei: este importantă actualizări?

Securitatea rețelei: este importantă actualizări?

Software  : Securitatea rețelei: este importantă actualizări?

Începem cu o serie de texte privind securitatea rețelei. În ciuda numărului uriaș de articole, mesaje și avertismente care curg aproape din toate părțile, utilizatorii începători continuă să cadă în diferite tipuri de probleme. Internetul nu este un loc ecologic, dar doar câteva reguli de utilizare a rețelei au fost plăcute și sigure. Să începem cu zero și mai precis de la actualizare.

Printre utilizatorii începători există o convingere că orice actualizări ale programului nu sunt necesare deoarece acestea aduc la cele mai noi caracteristici, aspect etc. În mod similar cu actualizările sistemului de operare care sunt "" "Majoritatea utilizatorilor - au o mulțime de timp, încetinesc computerul și Internetul, reporni automat sistemul. Adevărul este că cea mai frecventă cauză de atac pe un computer sau de eșec este depășită, software-ul dependent de software și găuri de operare.

Să nu ne întoarcem. Ambele programe și sistemul de operare sunt create de programatori care fac greșeli. Uneori mici, alte ori serioase. Aceste erori folosesc rapid hackerii care dezvoltă viruși sau modalități de a utiliza aceste vulnerabilități în software pentru a ajunge la computerul altcuiva. Reteta medicala? Actualizări!

Amintiți-vă că actualizările pe lângă noile funcționalități conțin plasturi care elimină erorile detectate și raportate în software. Acestea trebuie să fie absolut instalate de îndată ce apar. Dacă au informații că aceasta este o actualizare validă și este recomandat să instalați din cauza securității, nu ezitați - instalați! Uneori, câteva minute din procesul de instalare evită câteva ore de recuperare de date sau câteva săptămâni de muncă grea sub forma unei teze de masterat, care se poate evapora din cauza unui atac sau a unui atac de virus. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu