Principal » Internet » Siguranța datelor. Acest cablu USB va întări

Siguranța datelor. Acest cablu USB va întări

Internet : Siguranța datelor. Acest cablu USB va întări

Informațiile sunt mai valoroase decât oricând. Acest lucru se aplică atât datelor private, cât și celor corporative. Hackerii au tot mai multe oportunități, iar amenințarea este, de asemenea, furtul de echipamente.

Unele dintre aceste dispozitive pot fi dezactivat de la distanță, dar numai o mână disponibile pe piață (de exemplu,. Lenovo ThinkPad sau Dell Latitude) are această funcție utilă. Această stare de lucruri sa născut în entuziaștii de grup necesitatea de a crea, așa-numitele. Întrerupător de circuit de urgență sub forma unui cablu USB.

Acesta a fost special Cablu USB Busbell, care, pe de o parte, este terminată cu un conector USB, iar pe de altă parte, avem un pendrive în formă de cheie împreună cu un carabinier. Acesta combină cu un software dedicat (compatibil cu Windows 10, Mac OS 10.05 și Ubuntu 20.04/18.04), care verifică în mod constant conexiunea cheie la computer.

Cablu normal de fulgere. Spionul esențial al secolului XXI

În cazul deconectării, np indus. Furtul de pe computer, scriptul Python blochează ecranul sau oprirea dispozitivului începe. La rândul său, dacă echipamentul funcționează sub controlul Linux, este posibil să eliminați complet datele de pe disc sau să ștergeți cheile de criptare a discului Fed.

În plus, software-ul Buskill poate fi activat sau dezactivat fără probleme atunci când suntem într-un loc sigur. De asemenea, merită menționat faptul că conectorul USB al cablului a fost echipat cu magneți puternici care împiedică întreruperiile accidentale.

A se vedea și: Semnătura electronică. Adăugare sau necesitate convenabilă? Webinar WP și Autenti

Grupul oferă seturi de 99 USD, dar software-ul de amestecare simultan este Open Source, atât de interesată poate face, de asemenea, un astfel de cablu pentru o bancă mult mai mică (Ghid). De asemenea, poate fi un instrument foarte util pentru expozanții de echipamente electronice pe diverse evenimente din industrie.

Nou standard USB tip C. Chiar și un laptop de jocuri

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Hardware atent

Recomandat
Lasă Un Comentariu