Principal » Internet » Panda Cloud Antivirus Beta dezvăluie o nouă interfață stil modern

Panda Cloud Antivirus Beta dezvăluie o nouă interfață stil modern

Internet : Panda Cloud Antivirus Beta dezvăluie o nouă interfață stil modern

Popularizarea soluțiilor cloud bazate pe Internet a permis dezvoltarea de produse și servicii de diferite tipuri. Deși excesele asociate cu utilizatorii de spionaj au avut cu siguranță un impact asupra conștiinței lor și asupra pierderii de încredere, soluțiile care folosesc norii sunt încă folosite și nu îl caută să le abandoneze brusc. Un bun exemplu este utilizarea programelor antivirus cloud, care chiar și prin intermediul sistemelor de reputație ar putea fi foarte ușurate și, de asemenea, permise pentru un răspuns mai rapid în cazul unor noi amenințări. Unul dintre cele mai renumite este antivirusul Panda Cloud, Antivirus gratuit, acțiunea lor sa bazat pe un producător de cloud. Versiunea beta 2 tocmai a apărut.9 care este o introducere a viitoarelor 3.0. Privind la ediția anterioară, puteți considera că acestea sunt două aplicații complet diferite.

Noua versiune a Panda Cloud se remarcă de la începutul noii interfețe. Pe anti-virus sau pachete întregi oferite de acest producător, a fost echipat cu ceva pe stilul modern UI - ecranul principal este echipat cu gresie, unde puteți găsi informații despre starea modulelor individuale, sau numărul de amenințări detectate și fișierele scanate. Deși se referă la interfața de Windows 8, nu toată lumea trebuie să ne placă că trebuie să recunoaștem că cererea nu numai că arată mai modernă, dar a devenit, de asemenea, mult mai transparentă. Aceasta completează editarea plăcilor de afișare sau a plasării acestora, dar poate surprinde divizia opțională în trei ecrane la distribuția lor. Într-un stil similar au fost făcute orice mesaje sau setări, aplicația a câștigat în final interfața unificatoare. O noutate este, de asemenea, un monitor Wi-Fi, care vă permite să obțină informații cu privire la aceasta, precum și de verificare ce dispozitive sunt în prezent conectate la acesta. Printre datele afișate veți găsi m.în. Adresa IP, adresa MAC, precum și numele dispozitivului. Potrivit producătorului, pentru a se asigura că acest lucru este de a permite să găsiți vreun hoț sau hoți care folosesc ilegal rețeaua noastră.

Potrivit producătorului, este în afara celei mai recente versiuni a celor mult mai ușoare și astfel nu afectează funcționarea computerului. Dar țineți cont de faptul că aceasta este o versiune beta, așa că poate să experimenteze diverse probleme (pe care autorul le observă că se poate convinge). Interesați recomandă să utilizați versiunea stabilă, veți găsi în aplicațiile noastre bazate pe servicii. Atât versiunea nouă, cât și vechea versiune sunt încă echipate cu module suplimentare, cum ar fi firewall, procese de monitorizare sau din modulul de memorie USB "grefting " împotriva infecțiilor virale. Deși aplicația pare a fi foarte mică, acest lucru este mult mai mult decât un antivirus de bază.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu