Principal » Internet » Bestrecena.PL, sau nu un magazin, ci o închiriere. telefonul tau... Nu este dvs.

Bestrecena.PL, sau nu un magazin, ci o închiriere. telefonul tau... Nu este dvs.

Internet : Bestrecena.PL, sau nu un magazin, ci o închiriere. telefonul tau... Nu este dvs.

Ieri ai putea citi despre problemele magazinului Dobrychprogramach Store Bestcena.Ro cu biroul fiscal care a condus la ordinele de așteptare. Se dovedește, totuși, că controlul din partea IRS este doar vârful aisbergului și ajunge la fapte care îngropă în mod corespunzător toate bestcenę și interesele sale.

Așa cum notează serviciul de tabletă, Bestcen.ro utilizează vârful furnizării de servicii din care în cele din urmă arată că societatea nu este un magazin și o companie de închiriere. În plus, se caracterizează printr-un statut juridic în mod excepțional. O companie înregistrată în Marea Britanie, care este una dintre partea de tranzacție a tranzacției, de fapt, este doar un operator al site-ului. Acordul pe linia de companie-magazin este încheiat cu entitatea slovacă, iar instanța competentă a litigiilor rezolva este în Košice.

Vânzare... Servicii de intermediere de închiriere

Bestrecena.Pl În ciuda tuturor, utilizează data vânzării, dar poate face acest lucru deoarece vinde serviciul de mediere în închiriere. Între timp, cumpărătorul nu plătește prețul pentru echipamente comandate, ci pentru cauțiune (și, de asemenea, în întregime, ca în partea următoare a articolului). Subiectul rămâne proprietatea companiei, care, în teorie, ar putea solicita în orice moment o rambursare. Datorită acestui magazin (?) Ar putea funcționa pe marja de facturi de TVA, în cazul în care taxa este soluționată numai pe marginea, mai degrabă decât întreaga valoare a produsului.

Acest lucru, la rândul său, explică de ce antreprenorii nu au avut ocazia de a deduce TVA de la cumpărături în Bestcen.EN. Cu facturi de TVA, marja, legea nu permite acest lucru, care, cu toate acestea, reprezentanții companiei au încercat întotdeauna să traducă într-un cel mai greu mod posibil. Exemplu de la forumul PCLAB de mai sus. Cu toate acestea, este doar una dintre problemele cu marja de TVA. Al doilea, cu siguranță mai sever, există complicații în cazul unei posibile de service.

Garanția, ca beneficiu voluntar, în punctele de service autorizate, nu trebuie respectată împotriva dispozitivelor de distribuție străină. Și a fost oferit în principal bestcena. La rândul său, marja de factură aplicată în mod oficial doar în caz de re-vânzare, astfel încât data care apare pe ea nu este echivalentă cu data începerii utilizării de către primul proprietar. În plus, acordul de închiriere nu dă dreptul să dispuneți reparația dispozitivului. Prin urmare, se face un cazan legal real.

Dar nu dvs. este interzis să revânzați

Acum - firul care deține închirierea, există încă o problemă. Este vorba de revânzare. În mod oficial, cineva de vânzare este închiriat de deficiențe. Infracțiunea, care, la momentul depășirii 1/4 din salariul minim este urmărită penal din oficiu și poate duce la închisoare de până la trei ani. Ar trebui să ne amintim că compania păstrează încă ușa pentru a ridica echipamentul vândut. OT, chiar și astfel de înregistrări în regulamente:

2.16 Depozitul este suma pe care Beneficiarul trebuie să plătească proprietarului la încheierea unui contract și care servește doar ca o garanție pentru evenimente extraordinare care pot, dar nu trebuie să existe în viitor, pe durata contractului (de exemplu,. Daune, pierdere sau altă depreciere a subiectului contractului de leasing). Suma depozitului este rambursabilă în cazul în care condițiile acordului și condițiile generale. Depozitul este obținut direct de către locator sau de un reprezentant de vânzări în numele și în beneficiul sau de către un terț în numele și în beneficiul locatorului, de către un reprezentant de vânzări sau de o terță parte. Valoarea depozitului este determinată de proprietarul sau de către un reprezentant de vânzări sau de o terță parte desemnată de locator, iar suma inițială este dată în directorul mărfurilor și suma finală dată în confirmarea comenzii. La primirea proprietarului depozitului chiriașul chiriaș o confirmare scrisă, care poate fi numită și factură.

[Quote 11.1 chiriaș este responsabil pentru utilizarea elementului în conformitate cu cerințele producătorului și natura subiectului de leasing. Locatarul este responsabil pentru a nu fi taxat unor terțe părți, eliminarea, încărcate cu gaj, dreptul de închiriere și de chiriaș nu poate încredința obiectul unei terțe părți, pe care el știe sau ar trebui să știe că această persoană nu are dreptul de a utiliza Rental obiectul într-un mod convenit.

Apoi, restul de instanța menționată mai sus, în Košice și o luptă lungă juridică, care are o șansă să se încheie pe teren de stat. Ei bine, nu arata bine. Mai ales că clienții lui Bestcen's Reich par a fi imens. Compania a cooperat m.în. cu Empik și Emag. De asemenea, a fost recomandat în mod regulat de cei mai influenți tineri tehnologici din Polonia și site-uri tematice selectate. Numărul de clienți poate fi luat în considerare aici în sute de mii.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> OktInternetBises

Recomandat
Lasă Un Comentariu