Principal » Internet » Cele mai bune hacks dreapta! A doua ediție a Hackaton începe în această vineri

Cele mai bune hacks dreapta! A doua ediție a Hackaton începe în această vineri

Internet : Cele mai bune hacks dreapta! A doua ediție a Hackaton începe în această vineri

Deja pe 15 octombrie, mai mulți oameni vor putea să se confrunte cu Hackaton cele mai bune hacturi la Universitatea de Tehnologie Wrocław. În acest an, subiectul evenimentelor afectează problema îmbunătățirilor în domeniul asistenței medicale.

Hackon cele mai bune hacks

Cel mai bun Hackach este un hackathon în formă online, creat de organizația studențească Best Wrocław, care operează la Universitatea de Tehnologie Wrocław. Această competiție depășește subiectul strict asociat industriei IT, concentrându-se pe rezolvarea problemelor lumii care apar în prezent - în contextul mediului, economiei sau societății.

În timpul competiției, în mai puțin de 24 de ore, echipele din 3-4 persoane vor avea o sarcină de a pregăti o soluție la problema lor și apoi să-l prezinte în fața juriului. La acea vreme, va fi oferit ajutorul de mentori sau angajații calificați ai companiilor partenere, lectori ai Universității de Tehnologie din Wrocław și membrii organizațiilor neguvernamentale. Idei care vor apărea în timpul competiției pot avea o influență reală asupra realității din jurul SUA.

Nu numai codarea

Evenimentul va începe vineri de la prezentarea politicii de concurență și a sarcinii principale. În următoarea parte a zilei, Webinars asociată cu mediul IT si tema Hackathon va avea loc. În timpul codificării, participanții vor putea folosi ajutorul mentorilor.

Evenimentul va fi streamat, iar spectatorii săi se pot aștepta la interviuri cu participanții și mentorii și concursurile cu premii. La sfârșitul celei de-a doua zi, vor fi prezentate soluții create de participanți. După întâlnirea juriului, rezultatele vor veni.

Sâmbătă, participanții la Hackaton se pot aștepta la mai multe webini interesante. Temele lor vor atinge industria medicală, dar nu numai. Vor exista panouri privind organizarea muncii, munca cu GIT și dezvoltarea carierei.

Mai multe informații despre întregul eveniment pot fi găsite pe site-ul său Best Hacks.

Programe

Actualizări Știri Vezi mai mult> InternetHactonBestPolitechnika Wrocławska

Recomandat
Lasă Un Comentariu