Principal » Internet » BenQ prezintă proiector 4K cu suport HDR, care va funcționa la domiciliu și în aer liber

BenQ prezintă proiector 4K cu suport HDR, care va funcționa la domiciliu și în aer liber

Internet : BenQ prezintă proiector 4K cu suport HDR, care va funcționa la domiciliu și în aer liber

4K Rezoluție (3840x2160) cu suport HDR10, luminozitate ridicată 3000 ANSI lumeni, Contrast 10.000: 1, Corecție automată a distorsiunii trapezoidale Vertical și fabrică Definiți moduri luminoase, TV Vivid, Fotbal și Sport și difuzor încorporat fac instrumentul excelent BenQ TK800 Pentru divertisment acasă atât într-un salon bine luminat, cât și în aer liber - pe terasă, în grădină sau pe complot.

Diagonala maximă a imaginii este de 200 "(508 cm), durata de viață a lămpii de până la 10.000. ORE ÎN MODUL EKO. Proiectorul are M.în. Două prize HDMI (1,4A și 2.0) cu HDCP 2.2, D-Sub, RS232, USB-A, Trigger USB-MINIB și DC12V pentru controlul NP. ţipăt.

BenQ TK800 va fi disponibil în Polonia de la începutul lunii mai a acestui an. Sugerat de producător Prețul cu amănuntul: PLN 5599. 36 luni de garanție (12 luni sau 2000H pe lampă), posibile reparații în modul Door-to-Door.

[1/2

Martie 2018 - BenQ anunță introducerea pe piața poloneză în luna mai a acestui an. Proiector la prețuri accesibile 4K HDR - BENQ TK00 model. Proiectorul este DLP (DMD 0.47 ") și oferă o rezoluție adevărată 4K (3840x2160) - afișează 8,3 milioane de pixeli pentru fiecare imagine cadru. Proiectorul oferă o acoperire de palet de peste 92%. 709 și acceptă funcția HDR (în standardul HDR10) optimizat pentru proiectoare. Toate aceste soluții oferă culori live bine saturate chiar și în camere bine luminate sau în aer liber, oferind calitatea imaginii realiste a anumitor evenimente sportive și meciuri de fotbal.

Peste 8,3 milioane de puncte de imagine

Pentru a afișa 8,3 milioane de pixeli unici care garantează o rezoluție adevărată de rezoluție 4k UHD, proiectul TK800 utilizează tehnologia de proiecție DLP precisă cu un modul DMD micro-oglindă cu dimensiunea 0.47 ", datorită căruia are un design compact și o carcasă subțire, atât de confortabilă acasă. Proiectorul este optimizat pentru o rezoluție 4K sistem optic - 7 lentile in 4 grupe - care garantează cel mai înalt nivel de precizie a imaginii și o reproducere fidelă culorilor.

4K Imaginea dinamică afișată de TK800 îmbunătățește în continuare manipularea unei imagini dinamice largi dinamice - o gamă mare dinamică (HDR), oferind o optimizare a imaginii, o gamă mai largă de luminozitate și contrast, permițându-vă să vedeți fiecare detaliu al imaginii în cele mai strălucite și mai întunecate părți ale imaginii, îmbunătățind experiența de vizionare. Mai mult, suport complet pentru cea mai recentă versiune de copiere HDCP 2.2 permite utilizatorilor să se bucure de oferta cu creștere rapidă a materialelor 4K.

Modul de fotbal și sport

Modul de setări de fotbal oferă nuanțe naturale de jucători din piele și pajiști verzi vii sau terenuri în sport jucate în aer liber. Modul sportiv funcționează în mod similar, dar setările optimizate pentru sporturile de interior și iluminatul artificial.

Performanță Audiovisual Proiector Technology Company adaugă încă Cinemamaster audio + 2 experiență de ascultare, îl percepem ca fiind într-o sală de sport sau stadion.

Design modern și configurare ușoară

Prin combinarea o formă modernă cu funcționalitate, forma subțire și dimensiunile compacte ale TK800 sunt adaptate în mod ideal pentru fiecare stil de finisaj interior. Echipat cu caracteristici pentru corecția automată de 40 ° Corecție verticală (keystone) și lentile de zoom optic de 1.2x, proiectorul poate fi instalat cu ușurință și rapid crearea unui mediu pentru divertismentul multimedia în rezoluție 4K HDR HDR.

Simplu de utilizat și TK800 moderne poate fi ușor transformat într-un proiector inteligent, conectarea la modulul mufa HDMI Wi-Fi BenQ Qcast / Qcast Mirror, Google Chromecast sau Amazon de foc TV Stick pentru imediat fără fir de pe ecran mare trimite serie, filmele , meciuri și alte evenimente sportive, concerte sau chiar jocuri video.

Datorită echipamentului într-o soluție extrem de rezistent generație de imagine DLP. Prelucrarea luminii digitale), tehnologie, care în 2015 a câștigat premiul "Academy of MErit OSCAR®" și este folosit în 90% din cinematografele digitale din lume, BenQ TK800 oferă o calitate permanentă a imaginii cu culorile credincioase și cea mai mare concentrare Fără necesitatea declinului calității întreținerii în timpul exploatării timpului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu