Principal » Internet » BBC Sport

BBC Sport

Internet : BBC Sport

BBC Sport este o aplicație britanică cu știri sportive. Avantajul ei imens este abilitatea de a vă stabili propria sursă de știri cu privire la sporturile sau evenimentele selectate - de exemplu Jocurile Olimpice din Rio.

BBC Sport oferă toate informațiile din lumea sportului, pe care BBC este împărțită. În aplicația le puteți urmări împreună cu filmele publice. Aplicația va aprecia fanii ligii din insulele și sporturile mai puțin populare în Polonia, cum ar fi rugby sau cricket. Au existat și departamente dedicate Angliei, Țării Galilor, Scoției și Irlandei de Nord, începând cu diverse discipline, precum și fluxurile de știri despre cele mai populare echipe de fotbal și rugby.

În depozitul propriu, informații de la peste 300 de departamente, dedicate atât disciplinelor individuale, cât și celor mai bune evenimente. Printre aceste departamente, a existat și o parte dedicată Jocurilor Olimpice din Rio. Aplicația trimite notificări, oferă cele mai recente rezultate de concurență și medalii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu