Principal » Gaming » Battlefield 1 - O călătorie tristă în timp ...

Battlefield 1 - O călătorie tristă în timp ...

Gaming  : Battlefield 1 - O călătorie tristă în timp ...

Este un pic trist că jocurile tratează despre război, violență și suferință Mulți oameni sunt atât de populari și câștigă milioane. Din păcate, acestea sunt instanțele de pe piața de jocuri și, în general, înțelese divertisment electronic. Este adevărat că, în tema războiului, aproape totul a fost deja spus, dar

..

Ei bine aproape. Acest lucru este confirmat de Battlefield 1, care va veni în curând la computere și cele mai recente console.

Battlefield 1 este, fără îndoială, o întoarcere la trecutul și rădăcinile. Literalmente și într-un portabil, deoarece jucătorul se mută în vremuri ale celui de-al 1-lea război mondial, care a fost destul de rară până acum. Creatorii jocului ne arată un conflict global de la începutul secolului trecut din perspectiva mai multor eroi independenți. 

Mulțumesc, suntem martori la nașterea unui război total, un om necunoscut până acum. În cele mai multe cazuri, atenția se concentrează pe cel de-al doilea război mondial, dar în timpul primului, uneori uitat, a fost făcută o revoluție reală la nivelul tehnologiei. A fost în anii 1914-1918 pentru prima dată, astfel de soluții, cum ar fi artilerie, ghivece de foc, gaze de luptă, au fost inventate rezervoare sau arme de mașini. A fost, de asemenea, în timpul primului război mondial pentru prima dată, combaterea sprijinului pentru aviație.

În jocul Battlefield 1, suntem martorii acestei dezvoltări, iar acțiunea are loc atât pe străzile înguste ale orașelor franceze, cât și pe frumoasele Alpii italieni. Premiera jocului numai în a doua jumătate a lunii octombrie, dar acum este deja cunoscut faptul că acesta este un candidat de cărămidă pentru a juca un an. Așteptăm cu nerăbdare. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu