Principal » Internet » Battlefield 1: Vrei 60 de cadre pe console, jucați o rezoluție mai mică decât pe spectrul ZX

Battlefield 1: Vrei 60 de cadre pe console, jucați o rezoluție mai mică decât pe spectrul ZX

Internet : Battlefield 1: Vrei 60 de cadre pe console, jucați o rezoluție mai mică decât pe spectrul ZX

Mâine va fi premiera oficială a câmpului de luptă 1, transferându-ne la Războiul Mondial I. Unii au deja acces la cele mai recente lovituri de fotografiere de la Dice Studio, dar în schimb, acestea trebuie să conta pe erorile posibile. O greșeală merită o atenție deosebită - pentru a menține 60 de cadre pe secundă pe PlayStation 4, jocul este scalat la o rezoluție de 160 × 90 pixeli.

Xbox și PlayStation 4 Performanța nu a impresionat în ziua de lansare. Producătorii de joc trebuie să încerce cu adevărat să stoarce toate sucurile din consola și să ofere o calitate a imaginii similare cu acest lucru oferit de PC. Creatorii din câmpul de luptă 1 au decis să scalăm dinamic rezoluția, care trebuia să asigure 60 de cadre pe secundă.

RedDita - 12Thedata12 a remarcat că Battlefield 1 încearcă într-adevăr să mențină o animație lină. A publicat screenshot-uri de la Playstation 4, cea mai recentă versiune a câmpului de luptă pentru a furniza 60 de cadre pe secundă, a început la o rezoluție pentru 160 × 90 pixeli. Aceasta nu este o glumă, doar atât a fost nevoie de rezoluție mică pentru a menține o animație buna.

Amintiți-vă că computerul Spectrum ZX, care a apărut pe piață în 1982, a avut un ecran de 256 × 192 pixeli. În contrast, Battlefield 1, producția pentru a impresiona setarea grafică, încă în 2016 poate funcționa într-o rezoluție mult mai mică. În plus, în ciuda utilizării de scalare a imaginii dinamice, cu scene mai complexe, numărul de cadre poate scădea până la 30.

Desigur, aceasta nu este o procedură intenționată de zaruri. Creatorii lucrează deja la rezolvarea acestei erori, iar actualizarea corespunzătoare ar trebui să apară rapid. Un pic îngrijorător că un astfel de neajuns serios nu a fost eliminat în timpul încercării. Sperăm că toată producția din ziua oficială a premiera va fi redată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu