Principal » Internet » Sănătatea baterie5.4

Sănătatea baterie5.4

Internet : Sănătatea baterie5.4

Sănătatea bateriei este un program mic care afișează informații despre bateria Mac și monitorizarea stării sale.

Datorită bateriei de sănătate, vom verifica nivelul de încărcare a bateriei, capacitatea curentă și din fabrică, numărul de cicluri, vârsta, data de producție, temperatura, precum și timpul aproximativ al calculatorului în ceea ce privește reîncărcabilitatea energetică rămasă.

În plus, din aplicație, putem citi câteva sfaturi utile cu privire la modul de a avea grijă de bateria noastră pentru a-și păstra eficiența mai lungă. În preferințele programului, puteți seta opțiunea de a afișa o stare de încărcare de lângă pictograma sa, astfel încât să poată servi ca fiind substanțială pentru pictograma sistemului. Din acest loc, vom seta, de asemenea, sistemul și vizibilitatea pictogramei în doc cu începutul.

Programul este disponibil gratuit în versiunea completă. Opțional, la o taxă suplimentară, puteți debloca opțiunea "Power Istoric ", care vă permite să monitorizați timpul de lucru al MacBook pe baterie și pe sursa de alimentare. Vom primi, de asemenea, o funcție critică de notificare a încărcării.

Recomandat
Lasă Un Comentariu