Principal » Internet » Barman3.1.7

Barman3.1.7

Internet : Barman3.1.7

Barmanul este un program fantastic care vă permite să organizați bara de meniu în OS X. Utilizarea sa de bază este icoanele de organizare și ascundere a programelor. Avem acces la ele printr-o scurtătură a cărei locație și aspectul se pot alege.

Folosind Barrtener, suntem capabili să scăpăm de icoane într-un mod foarte simplu de a scăpa de icoane care dezordine cu bara de meniu prezență. Pentru a nu pierde funcționalitatea programelor ascunse, a fost găsită o altă soluție. În timp ce aplicația ascunsă devine activă, pictograma sa arată în locul original. În plus, putem schimba ordinea pictogramelor selectate pe bară conform recunoașterii noastre.

Accesul la pictogramele ascunse poate fi obținut făcând clic pe pictograma BARTENDERA sau comanda rapidă de la tastatură. Un număr de opțiuni clare ne permit să ajustăm aspectul pictogramelor programului și să vă controlați poziția. Dacă prețuim confidențialitatea, puteți ascunde complet toate pictogramele, inclusiv o comandă rapidă la programul însuși.

Atenţie!

Versiunea de testare vă permite să utilizați programul timp de patru săptămâni.

Recomandat
Lasă Un Comentariu