Principal » Internet » Banca poștală anunță o pauză tehnică. Clienții așteaptă dificultăți

Banca poștală anunță o pauză tehnică. Clienții așteaptă dificultăți

Internet : Banca poștală anunță o pauză tehnică. Clienții așteaptă dificultăți

Banca poștală a informat despre pauza tehnică, care va avea loc în această marți, 23 februarie. În legătură cu planurile băncii, clienții trebuie să se pregătească pentru numeroase dificultăți asociate online. Din fericire, ei vor lua doar o oră.

Lucrările administrative vor fi efectuate de la 04:00 05:00. În acest timp, clienții nu vor avea posibilitatea de a efectua tranzacții pe Internet cu serviciul 3DSECURE. - În timpul lucrărilor de modernizare din bancă și Envelobank, serviciul de conectare a cardului va fi, de asemenea, indisponibil pentru portofoliile digitale - citim în comunicarea oficială.

Reprezentanții băncii își cer scuze pentru neplăceri.

Pauză tehnică în Mbank

Prin intermediul site-ului dvs., Mbank a anunțat, de asemenea, o pauză tehnică. În legătură cu lucrările de modernizare, clienții băncii nu vor putea utiliza serviciile selectate.

Prima pauză tehnică scurtă va avea loc în noaptea de 25 februarie pe 26 februarie. În ore 23: 00-1: 00 Clienții nu vor avea acces la serviciul Mkantor. Ei nu vor profita de aceasta atât pe serviciul de tranzacționare, cât și în aplicația mobilă. O altă pauză a fost programată pentru duminică, 28 februarie. Clienții băncii de la 00-03: 00 nu va comisiona Transferuri Express.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu