Principal » Internet » Banca Pko BP lansează un nou serviciu. Automarket vă va permite să cumpărați sau să închiriați o mașină

Banca Pko BP lansează un nou serviciu. Automarket vă va permite să cumpărați sau să închiriați o mașină

Internet : Banca Pko BP lansează un nou serviciu. Automarket vă va permite să cumpărați sau să închiriați o mașină

Bank PKO BP extinde oferta și începe cu prima platformă de achiziție din Polonia, combinată cu alte servicii bancare. Automarket, sub care utilizatorii vor putea să cumpere mașini noi și folosite, vor fi asociate direct cu serviciul IPKO și aplicația mobilă IKO, dar pentru cumpărare sau închiriere, oameni care nu au alte produse PKO BP.

Oferta de automobile include atât noi mașini noi, cât și folosite, de maximum șapte ani. Acestea vor fi o mașină de la grupul de capital al băncii și de modelele de dealeri care au cooperat cu banca. Masina selectată Puteți cumpăra, închiria sau închirierea pe termen lung, iar oferta este adresată atât persoanelor fizice, cât și întreprinderilor.

- Indiferent dacă mașina va proveni din resursele companiilor proprii de la Grupul de capital, sau de la unul dintre partenerii noștri, clienții scară cu ușurință oferta financiară și chiar ordonează o mașină la adresa indicată fără a părăsi casa - explică Paweł Pach, Președinte al Consiliului de administrație al PKO Leasing.

Toate formalitățile sunt disponibile pe OnlineAutomarket vă permite să soluționați toate formalitățile legate de cumpărarea sau închirierea unei mașini fără a fi nevoie să părăsiți casa. Procesul complet de cumpărare are loc în rețea, iar PKO BP garantează securitatea tranzacțiilor. Zbigniew Jagiełło, președintele consiliului de administrație al PKO Bank Polski, a recunoscut că societatea depinde de cea mai largă extensie a portofoliului pentru serviciile de internet.

- PKO Bank Polski implementează în mod constant o strategie anunțată cu o jumătate de an în urmă și se schimbă în platforma bancară - a comentat Jagiełło. El a adăugat, de asemenea, că datorită accesului la IT avansat și o tehnologie la scară largă, a fost posibilă crearea primelor instrumente din Polonia care transferă în lumea digitală întregul proces de cumpărare a autoturismelor noi și uzate.

Banca prevede, de asemenea, că a depus toate eforturile pentru a alege doar mașini verificate. Așa cum am citit în comunicarea PKO BP, platforma a utilizat toate modelele au o istorie completă de servicii, origine, iar unele sunt în afara garanției. Mașini noi, desigur, sunt, de asemenea, acoperite de garanție. Și dacă decideți cu privire la un contract de închiriere pe termen lung - mașina este livrată în casa noastră.

Deși banca încurajează toate formalitățile on-line, de asemenea, este posibil să se aranjeze un proces și testarea mașinii. Cumpărătorul are, de asemenea, dreptul de a returna mașina în termen de 5 zile dacă nu a condus mai mult de 300 km.

Deocamdată, automulervorul oferă doar 800 de mașini, dar trebuie extins în timp.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSetStechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu