Principal » Internet » Banana PI BPI-R64. Creați propriul router

Banana PI BPI-R64. Creați propriul router

Internet : Banana PI BPI-R64. Creați propriul router

Banana Pi este o serie de calculatoare cu un singur ori (un pic similar, de exemplu,. la Raspberry Pi) Chineză Shenzhen Sinovoip Co. Ltd. Există multe soiuri pentru diverse aplicații sau extensii. O altă versiune de la o linie destinată routerurilor a fost eliberată.

Potrivit Liliputing, Banana Pi-BPI R64 din cauza având interfețe adecvate și capabilități de extindere va funcționa bine ca un router. Desigur, achiziționarea plăcii de bază este doar primul grad de a avea un dispozitiv de lucru care gestionează rețeaua noastră. Trebuie să cumpărați module și componente suplimentare, încărcați și setați software-ul.

Un braț dual-core, Gigabit Ethernet și WiFi AC

Prezentări ale albumului. Cel mai bine este să începeți cu procesorul. Aceasta este o unitate cu braț dublă Cortex-53. În mod specific, Mediatek MT7622 (SOC dedicat special pentru routere), care ajută la 1 GB de RAM și 8 GB EMMC (mai modeste decât ultima Raspberry Pi). Dispozitivul are 4 porturi Ethernet Gigabit și un gigabit WAN, astfel încât toate lucrările RJ-45 în standardul 1 GB / s. Ce este important pentru router, echipamentul este compatibil cu conectivitatea wifi wifi AC și Bluetooth 5.0 (ar fi bine să aveți o antenă externă de la u.Fl.

Nu suntem condamnați numai pe Internet de la pereche. Opțional, puteți conecta un modem LTE. Dispozitivul are deja soclul pe cartela SIM și două porturi pentru modulele mici MPCU 2.0. Banana PI BPI-R64 poate lucra, de asemenea, ca server de fișiere datorită interfeței SATA și media HDD sau SSD. Alte proprietăți interesante sunt NP. Receptor cu infraroșu, USB 3.0, greu pentru a extinde conectorul cu 40 de pini GPIO sau Slot microSD.

Posibilități și sisteme suplimentare

În modelul anterior, Banana Pi vizată pe un router, am avut un microfon încorporat, Jack Audio și HDMI. Acum, facilități. Pentru aceasta găsim un conector dedicat pentru moară de vânt opțional sau butoane: Boot Select, Recuperare, WPS, Putere. Dacă este necesar, putem cumpăra un modul POE și să furnizăm energia Banana Pi nu o sursă de alimentare dedicată și un cablu de rețea locală pregătit corespunzător.

Placa nu este mare, dimensiunile sale sunt de 148 x 100,5 mm și cântăresc doar 100 de grame. Ce sisteme pe care le putem instala pe banana PI BPI-R64? Ubuntu Server, Debian Buster Lite, Aarch Linx Lite, dar cel mai interesant când lucrați ca un router va fi probabil Operwrt.

Dispozitivul poate fi deja comandat prin Internet. Inițial, sa spus despre disponibilitatea în primul trimestru al acestui an, dar cazul a fost prelungit. Noua banană PI este disponibilă pentru $ 68 pe Aliexpress. La o simplă conversie după curs de astăzi, fără a lua în considerare taxe suplimentare, avem o cantitate în zona de 270 de zloti.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkTinternet

Recomandat
Lasă Un Comentariu