Principal » Internet » Baidu Cleaner va curăța ferestrele din gunoi inutile

Baidu Cleaner va curăța ferestrele din gunoi inutile

Internet : Baidu Cleaner va curăța ferestrele din gunoi inutile

Producătorul de software chinezesc care este Baidu, a publicat o versiune de testare a noului său instrument Baidu Cleaner. Se poate dovedi a fi o competiție serioasă pentru popularul CCleaner. Datorită lui, curățăm ferestrele și optimizăm munca. Aplicația vă permite, de asemenea, să vă protejați confidențialitatea și gestionarea elementelor de boot și datorită suportului de nori este capabil să recunoască reziduurile după multe programe.

Activitatea acestui program se bazează pe utilizarea unui nor care vă permite să scanați computerul și să găsiți fișiere inutile. Potrivit producătorului Baidu Cleaner, este capabil să caute reziduuri după 5.000 de programe populare, și verifică, de asemenea, 10.000 de locuri specifice în sistemul unde puteți găsi gunoaie inutilă. Deși numai o versiune de limbă engleză este încă disponibilă, o interfață simplă permite o utilizare foarte ușoară a acestui modul de curățare: după instalare, porniți pur și simplu scanarea și apoi confirmați funcționarea de curățare a sistemului.

Baidu Cleaner poate găsi busteni de vintage, tampoane thumbnail și fonturi, fișiere temporare, date vechi instalate browsere web, playere multimedia și alte aplicații. Scanarea vă permite, de asemenea, să căutați intrări inutile în registrul sistemului și în îndepărtarea acestora. Este important faptul că numai cheile de registru de bază sunt verificate, ceea ce minimizează riscul de deteriorare a sistemului la care apare pentru unele programe avansate de acest tip. Disponibil în aplicație Modulul responsabil pentru protecția vieții private nu este lansat în mod implicit - datorită acesteia, utilizatorul poate șterge rapid datele despre site-urile web care înregistrează filme, utilizarea pachetelor de birouri și alte aplicații și chiar și componentele sistemului.

Pachetul instalează un monitor special într-un sistem care scanează în mod activ modificările și seamănă cu utilizatorul cu necesitatea curățării. Vă permite să monitorizați coșul, reziduurile după aplicații neinstalate, precum și intrări noi pe autostul sistemului. Monitorul poate fi oprit și în opțiunile de aplicare. Printre instrumentele suplimentare este un motor de căutare al fișierelor mari și un program instalat de manager, datorită căruia le puteți șterge cu toate rămășițele. Un avantaj suplimentar este managerul de start-up prin care puteți configura liber aplicațiile și serviciile lor, sarcinile efectuate de Windows Services, precum și activități planificate.

Puteți găsi cea mai recentă versiune de beta deja în baza de date a aplicației pe site-ul nostru. Există, de asemenea, alte programe ale acestui producător, inclusiv gratuit, foarte ușor Antivirus Baidu Antivirus 2015. Vă invităm să o testați și, în același timp, vă recomandăm prudență și copiere de rezervă înainte de a efectua orice experimente. Data versiunii stabile nu este cunoscută, dar acum este deja cunoscută că producătorul dorește să extindă programul pentru modulele de reparații de sistem și eliminarea problemelor legate de accesul la Facebook.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu