Principal » Internet » Scheduler de backup pentru mașină de timp1.5.1

Scheduler de backup pentru mașină de timp1.5.1

Internet : Scheduler de backup pentru mașină de timp1.5.1

Scheduler de backup pentru mașină de timp adaugă la sistemul OS X Sistem avansat de timp pentru arhivarea datelor pentru mașina de sistem.

Ca standard, backup-urile OS X pentru mașina de timp sunt efectuate în fiecare oră și nu o putem schimba. Programul descris oferă o astfel de posibilitate.

Aplicația funcționează în fundal și începe cu începerea sistemului. Este posibil să setați pictograma vizibilă în bara de meniu. Funcția principală a aplicației este posibilitatea de configurare a intervalului avansat pentru mașină de timp. Puteți seta sistemul să crească o copie de rezervă minimă la fiecare 10 minute sau maxim o dată pe săptămână și, de asemenea, specificați intervalele în care poate fi pornită arhivarea. O opțiune suplimentară este capacitatea de a rula arhivarea atunci când sistemul este inactiv pentru o anumită perioadă de timp. Pentru a seta setările programului în conflictul sistemului, se recomandă să dezactivați mașina de timp în preferințele sistemului.

Scheduler de backup pentru o mașină de timp este un instrument bun dacă nu răspundeți la mașina dvs. orară de rezervă. Datorită acestui program, ne vom adapta programul la nevoile dvs., iar multitudinea de setări ar trebui să satisfacă pe toți. Programul poate fi achiziționat prin Mac App Store.

Recomandat
Lasă Un Comentariu