Principal » Internet » Backdoor ideal pentru spionajul guvernamental în hardware-ul de rețea. Ghici, cineva

Backdoor ideal pentru spionajul guvernamental în hardware-ul de rețea. Ghici, cineva

Internet : Backdoor ideal pentru spionajul guvernamental în hardware-ul de rețea. Ghici, cineva

FELETE. În timp ce America, toate și pentru a speria echipamentul de rețea al mărcilor chinezești, sa îndreptat de la Huawei, încearcă să treacă pentru șeriful națiunilor. Imaculate și transparente. Între timp, intrigat „“ „incluse în software-ul Cisco. Astfel de companii americane, cum ar fi Bill Cosby, statuie de libertate și supraponderali largi.

Axa istoriei este defect de securitate identificat ca CVE-2019-1804, descoperit de cercetătorul german nume Oliver Matula, compania ERNW Enno Rey Netzwerke.

Matula a stabilit că echipamentul de rețea Cisco din seria Nexus 9000 a intrat în codul sursă cheie SSH. Când dispozitivul funcționează în modul ACI prin IPv6, strikerul poate accesa ușor rădăcina. Efectul ușor de prezis. Este greu de imaginat că acest tip de vulnerabilitate ar fi un caz de caz. Miroase.

Și chiar dacă dezvoltatorii de fapt Cisco au demonstrat incompetență extremă, aceasta nu oferă cel mai bun producător că auditul de siguranță a luat numai după intervenția unei terțe părți. La 1 mai, a fost publicată o actualizare cu 40 de modificări de securitate.

Houston, văd lipsa de consecințe

Erori se întâmplă chiar și cel mai bine, Poviat. Și consimțământul - dar a vrut ca aproape paralel cu presupusul spionaj al lui Huawei "Bloomberg ". Despre ce au scris despre ei? Despre Demonul Telnet nedocumentat, găsit de filiala Italiană Vodafone în 2011 - 12. Voi adăuga acest lucru fără acces la internet. Un pic diferit, o scară mică de pericol. Dar povestea unui grup mare de mass-media Powieliło, dar, de asemenea, poloneză.

Cazul nu a menționat că în 2012. Casa Albă a încheiat 18 luni o investigație în care nici o dovadă nu a fost găsită împotriva lui Huawei. Răspundeți, sau dacă Statele Unite au avut Pogrążającymi producător de materiale, nu sunt rzuciłby imediat pe masă. Și chiar dacă nu este imediat, acum este o mare oportunitate.

Orez cu pui în ghimbir

presiunea Statelor Unite este în curs de desfășurare la guvernele europene, inclusiv Germania și Marea Britanie pentru a oferi acestor infrastructuri de rețea 5G bazate pe soluții Huawei. Concretele nu sunt. Americanii fac un sabar, dar toate argumentele lor pot fi aduse la comunist. Notă despre acești chinezi urâți, pentru că ei spion, și, în plus, sunt supărați și preferă orez cu pui în ghimbir, în loc de un hamburger. Deocamdată, singurele acuzații de fapt privesc încălcările sancțiunilor împotriva Iranului, dar aceasta este o politică, fără securitate cibernetică. Ceea ce nu spun, o altă pereche de wellies.

Secretarul Mike Pompeo în propria persoană

Sunt extrem de interesant, care s-ar întâmpla acum în mass-media americană, dacă ar exista o alunecare, nu Cisco, dar Huawei. Sau orice alt producător chinez, chiar dacă ZTE. Sunt clar curios dacă secretarul de stat Mike Pompeo va recomanda acum Cisco. Începând cu luna februarie, el a amenințat că oricine utilizează echipamentul Huawei va fi tăiat de la date confidențiale pentru SUA ". Omul sărac a fost frică de lacunele de siguranță. Acum are o neplăcere pe propria sa curte.

Desigur, toate acestea sunt întrebări pur retorice, pentru că America a arătat în repetate rânduri că, dacă nimeni altcineva nu poate mătura problemele sub covor. Oricum, în lumina faptelor de mai sus, o aplicație este pe buze. De data aceasta, șeriful Statelor Unite nu a funcționat. Și aș vrea să spun că nu aștept o riposta netedă a chinezilor. Cine a fost o sabie, asta...

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> FelietonEtProgramming. Asigurați-vă de securitate

Recomandat
Lasă Un Comentariu